Detaylar
Kim cevapladı?belfort 394 48
Uzman
İlgilenebilir ama alamaz. Kontenjan yok, 3 tane sol kanat oynayabilen oyuncumuz var. Bunun yanı sıra transferin kapanmasına 1 hafta falan kaldı sanırım, 1 haftada bu kadar büyük bir transfer bitirilebilir mi o da şüpheli. Stoper, 8 numara, sağ bek, sol bek gibi daha önemli transferler varken Rashford gereksiz olur.
Gerekiyorsa ki gerekiyor bu oyuncu, tamamlanır.1 haftada bu kadar büyük bir transfer bitirilebilir mi o da şüpheli.
Ferdi, son 2 maçtır süre bulamıyor transfer sürecinden dolayı. Büyük ihtimalle Ferdi için United ile büyük yarışa gireriz. Yerli sol bek çekileceği söylenmişti.
belfort 394 48
Uzman
Şu anda bence gerek yok. Ön tarafı tamamen yıldız yapmak mantıklı bir şey değil. Kaldı ki bunun limiti var kontenjanı var. Gerekiyorsa bile bu sorunlar çözülmeli. Transferin bitimine kalmış 1 hafta civarı süre. Bu kadar kısa sürede bu işleri tamamlamak çok zor. Gidecek oyuncuya da takım bulmak gerektiğini ve Avrupa'da transferin daha erken bittiğini unutmamak gerek.
Cihan Kamer'in "Ferdi bu sezon bizimle olmayacak" paylaşımından sonra Ferdi Kadıoğlu beklemek hayalciliktir bence. Kaldı ki Ferdi almak istesek en az 40 - 50 milyon euro. Diğer alacağımız transferlere de bi' o kadar para harcamamız gerekecek. Para mesele değil de bu limiti nasıl yapacağız?Ferdi, son 2 maçtır süre bulamıyor transfer sürecinden dolayı. Büyük ihtimalle Ferdi için United ile büyük yarışa gireriz. Yerli sol bek çekileceği söylenmişti.
Manchester United ile de yarışa giremeyiz. Hem bizden çok daha fazla paraları var hemde Ferdi'nin isteği o yönde.
''Yerli sol bek alacağız'' deniyor. Ferdi yerine kimi getirirler acaba? Yerlilere bakıldığında en iyi form sunan Ferdi sadece.Cihan Kamer'in "Ferdi bu sezon bizimle olmayacak" paylaşımından sonra Ferdi Kadıoğlu beklemek hayalciliktir bence.
belfort 394 48
Uzman
İşte hocam böyle söylendiğini sizden duyuyorum. Ben görmedim, yönetiminde böyle bir vaadi yoktu bildiğim kadarıyla.''Yerli sol bek alacağız'' deniyor. Ferdi yerine kimi getirirler acaba? Yerlilere bakıldığında en iyi form sunan Ferdi sadece.
Aziz Yıldırım, Şampiyonlar Ligi'ne katıldığı zaman alacağını belirtmişti. Tabi sonradan bu fikirden vazgeçilmişte olabilir.İşte hocam böyle söylendiğini sizden duyuyorum. Ben görmedim, yönetiminde böyle bir vaadi yoktu bildiğim kadarıyla.
belfort 394 48
Uzman
Aziz Yıldırım'ın öyle bir konuşmasını ben görmedim açıkçası. Muhtemelen gazetecilerin yazdığı haberlerle karıştırıyorsunuz. Yerli sol bek deyince zaten bizde oynamayan bir tek Ferdi Kadıoğlu geliyor akla ama o da mümkün değil maalesef.Aziz Yıldırım, Şampiyonlar Ligi'ne katıldığı zaman alacağını belirtmişti. Tabi sonradan bu fikirden vazgeçilmişte olabilir.