Arkadaşlar, öncelikle Fenerbahçeli değilim. Fakat Fenerbahçe neden bu kadar fazla yabancı futbolcu alıyor? Ellerindekileri göndermeden yeni futbolcu alıyorlar. Sanırım Lukaku da gelmiş. Mantıklı bir sebebi var mı?
Düzgün planlama yaptıklarını düşünmüyorum, para bol olduğu için almak istediklerini alıyorlar. 10+4 yabancı kuralından dolayı birçok isim gönderilecek şimdi.
İlk defa Fenerbahçe bir sezon satış yapmadan alım yaptı hemen konuşmaya başladı medya. Galatasaray yıllardır böyle. Doğru düzgün satışı yok. Sorguladınız mı?
Arkadaşlar, öncelikle Fenerbahçe'li değilim. Fakat Fenerbahçe neden bu kadar fazla yabancı futbolcu alıyor? Ellerindekileri göndermeden yeni futbolcu alıyorlar. Sanırım Lukaku da gelmiş. Mantıklı bir sebebi var mı?
İlk defa Fenerbahçe bir sezon satış yapmadan alım yaptı hemen konuşmaya başladı medya. Galatasaray yıllardır böyle. Doğru düzgün satışı yok. Sorguladınız mı?
Sorgulanan taraf, satışsız alımdan ziyade bu kadar yabancı varken neden hâlâ yabancı alındığı, hocam.
Ederson, Becao, Diego Carlos, Omar Fayed, Mimovic, Amrabat, Abdou Aziz Fall kesin gideceği düşünülen yabancılar. Oosterwolde sakatlığından ötürü belki lisansı askıya alınabilir. U23 kontenjanında Cherif, Nene ve Diouf dışında kimse yok. Yapılanma biraz problemli.
@SF26, vallahi billahi umurumda değil ayarlasınlar o kadar para alıyorlar satıyorlar ediyorlar. Bu sorgulamaları Twitter'da da aynı şekilde görüyorum. Büyük bir gazetenin paylaşımı şuydu bugün: "Kerem kötüydü, Greenwood burada ne işim var gibi bakıyor." Yapı diye dalga geçiyorlar sonra.
@SF26, vallahi billahi umurumda değil ayarlasınlar o kadar para alıyorlar satıyorlar ediyorlar. Bu sorgulamaları Twitter'da da aynı şekilde görüyorum. Büyük bir gazetenin paylaşımı şuydu bugün: "Kerem kötüydü, Greenwood burada ne işim var gibi bakıyor." Yapı diye dalga geçiyorlar sonra.
Neden bu kadar yabancı ve kaliteli oyuncu alıyorlar, biliyor musun? Çünkü bu sene de şampiyon olamayacaklar ve bundan dolayı da taraftarı kandırmaya çalışıyorlar. Yoksa bu taraftarı nasıl 1 sene daha sakinleştirebilirsin ki? Sene başı göz boyar, sene sonu TFF'yi taşla.