Fenerbahçe neden bu kadar yabancı futbolcu alıyor?

Hani GS tutmuyorsunuz siz hangi takım tutuyorsunuz? Tuttuğu hiç bir takım Avrupa'da iyi değil.
EEE bende bunu diyorum ilk defa anlayan bir insan ben Türkiye ligindeki takımların futbol oynamadığından bahsediyorum zaten. Ben sadece fenere saydırmadım ki Türkiye de futbol oynanmadığından bahsettim

EEE bende bunu diyorum ilk defa anlayan bir insan ben Türkiye ligindeki takımların futbol oynamadığından bahsediyorum zaten.
Hani Fenerbahçe laf etmek için büyük bir takım tutuyor olmanız lazım ama Türkiye'nin en büyük takımı Fenerbahçe.

Hani Fenerbahçe laf etmek için büyük bir takım tutuyor olmanız lazım ama Türkiye'nin en büyük takımı Fenerbahçe.
2. en çok güldüğüm olay da bu 26 kez şampiyon olduk deyin de bir kez daha güleyim. Hala daha sadece fenerbahçeye laf ettiğimi düşünmen de komik ama buna çok gülmedim. Sadece fikir canlanır diye söyleyim belki yurtdışı bir takımı tutuyor olabilirim ve ya memleketimin takımı da bir tercih mesela

En büyük olmak şampiyonluk ile değil karakter ile olur. Valla memleket takımı tutuyorsan vahim, yabancı takım tutuyorsan daha da vahim.

En büyük olmak şampiyonluk ile değil karakter ile olur. Valla memleket takımı tutuyorsan vahim, yabancı takım tutuyorsan daha da vahim.
Vahimliğin altını doldur da bende bilgilenmiş olayım şampiyonluk ile büyüklük olmuyorsa karakter ile oluyorsa neden 3 büyükler olarak Amedspor'a tebrik mesajı paylaştınız ben merak ediyorum sadece futbol takımı olduğunu düşünmüyorsunuzdur herhalde o takımın eğer öyle düşünüyorsanız bence asıl vahim olacak durum bu ve ya bu durumu unutmanız da başka bir vahimlik durum. Yurt dışı takımı da tutabilirim gözüm futbola doysun keyiflice futbol izlemek için sadece spordan ibaret olduğu bilincimde olduğum için

Hadi bakalım Amedspor için paylaştı 3 büyükler. Orda suçlular kim isim vermeyeceğim kişiler ile çalıştı?

Hadi bakalım Amedspor için paylaştı 3 büyükler. Orda suçlular kim isim vermeyeceğim kişiler ile çalıştı?
Çalışmaycaksın işte çalışmayan çalışmıyor duruşunu göster diyorsun ya karakter ne oldu burada hemen ayrıldı ne duruşunuz varmış be. Kendinizi avutma şekliniz buymuş demek bende diyorum nasıl savunuyorlar bu durumu. Örnek verecek olursam desteklemeyenler için Trabzonspor, Bursaspor ,Erzurumspor Göztepe paylaşmadı

Tamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…