Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde!

Bizim geçen haftaki Ferencvaroş maçındaki hakem de rezaletti. Umarım yarın düzgün bir hakem gelir.
Açıkçası Trabzonumuzun maçını izleyemedim ama doğrudur hocam. Bu maçta rezalet ötesi bir hakem performansı vardı. Adam son dakikalarda 3 tane sarı kart verdi. Saçma sapan fauller verdi. Rezalet ötesi.

Ne olursa olsun şu hakemin yaptıkları rezalet ötesi. Aziz Yıldırım haklı çıktı, en büyük şikeci UEFA!
Türk takımlarına karşı nefret var. Ne hikmetse bu tarz berbat, gözünden kaçıran ve işine geldiği gibi hareket eden tüm hakemler Türk takımlarına atanıyor.

Açıkçası Trabzonumuzun maçını izleyemedim ama doğrudur hocam. Bu maçta rezalet ötesi bir hakem performansı vardı. Adam son dakikalarda 3 tane sarı kart verdi. Saçma sapan fauller verdi. Rezalet ötesi.
Fenerin penaltısını vermedi. Şu destek eli kuralını çıkartanın aklından şüphe ediyorum. Ne amaçla çıkardınız şu kuralı ya.

Gerçekçi bakmak lazım, Fener bu oynayışla asla ilerleyemez ve Şampiyonlar Ligi tecrübeleri de yok. Bu Lyon bile kabak çiçeği gibi yardı bomboş pozisyon buldular. Lyon'un zaafı kafa topları oldu, duran toptan elendiler. Fener tam gelemedi bile, uzaktan denediler genel olarak. İşleri zor; çıktık diye sevinirken 7-8 yiyebilirler. Çok şaşıracaksınız, gelecek olan takım çok rahat geçecek, göreceksiniz.

Helal olsun. İlk yarıda iyi oynayıp golleri attılar, ikinci yarıdaki oyunu ilk yarıda oynasalar Fener yine UEL'den devam edecekti. Özellikle Oğuz, Messi oldu. Yalnız şu "ait olduğumuz yerdeyiz" her gördüğümde kahkaha atıyorum.

• Real
  • PSG
  • Dortmund
  • United
  • Napoli
  • Leipzig
  • Como
  • Slavia Prag

Ben şaşırmam. Teknik ekibin CL seviyesinde olduğunu düşünmüyorum. Ama kadrosu yıldızlarla dolu. Bu oyuncular böyle büyük maçlara ekstra konstantre olup kendilerini göstermek isterler genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…