Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde!

Ben şaşırmam. Teknik ekibin CL seviyesinde olduğunu düşünmüyorum. Ama kadrosu yıldızlarla dolu. Bu oyuncular böyle büyük maçlara ekstra konstantre olup kendilerini göstermek isterler genelde.
Çok zor, 3 tane iyi adamı var Fener'in de ama ayak uyduramazlar o oyuna. Dura dura oynamakla olmaz.

Fenerbahçe'nin amacının şampiyonlar liginde ilerlemek olduğunu sanmıyorum. Zaten ben dahil çoğu taraftar katılalım, sonra lige odaklanırız kafasındaydı. Ayrıca "tecrübeleri yok" kısmını anlayamadım. Şu anda Türk takımlarının oyuncularından en çok şampiyonlar ligi tecrübesine sahip takım Fenerbahçe. Kaç tane şampiyonlar ligi kupası olan oyuncu var.

Kaç sene oldu peki, takım olarak o anlamda dedim. Zaten oynamaya bakıldığında imkansız çıkması.

Isterlerse 10 atsinlar ben 35-40 milyonu cebime koyar yoluma bakarim. Her yil Avrupa liginde Nisan'a kadar oynamaktan lige odaklanamiyorduk 2 mac bile kazanip havlu atsak kafi.

Kaç sene oldu peki, takım olarak o anlamda dedim. Zaten oynamaya bakıldığında imkansız çıkması.
Açıkçası oyun olarak benim beklediğimin çok üstünde bir oyun vardı. İlk yarı Lyon'u ezip 2. yarı dinlenen bir takım vardı sahada. Ha şuna katılırım, Fenerbahçe 60. dakikadan sonra yoruldu ve rakip takıma yetişemedi. Ama bu genel Türk takımlarının sıkıntısı.

Isterlerse 10 atsinlar ben 35-40 milyonu cebime koyar yoluma bakarim. Her yil Avrupa liginde Nisan'a kadar oynamaktan lige odaklanamiyorduk 2 mac bile kazanip havlu atsak kafi.
Yani beklenti buysa sorun yok.
Buna katılmıyorum; 2 gol de duran top kafa topu. 2. yarıda düştüler, çok orası doğru.

Fenerbahçe bu sene lige her ne kadar kötü başlasa da çok ayrı bir futbol oynuyor her ne kadar İsmail kartal ile konuşmalarından dolayı dalga da geçilse ve ya geçsem de bence son zamanlarda başarıya en çok ulaşabilecek TD çünkü hatta çok hakkı yenmiş bir td.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…