Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 25457
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 619
  • Etiketler Etiketler
    fenerbahçe
1-2 yıl önce Avrupa'da kırmızıları yerken ligde sarı yemiyordunuz. Bir de şunu atmış ciddi ciddi.

Utanmadan 0 almışsın.

Ben her zaman tarafsız bakarım. Zaten TFF, iktidar, muhalefet hepsi fenerli ve artık kazanması için her şeyi yapıyorlar. Yayıncı kuruluş bazı kesimlere satış yapamıyor diye yapmadıkları kalmadı. Tarafsız gözden bakıldığında kaç maçtır fener kollanıyor özellikle hakemler tarafından. Her maçta faul, kornerler haksız yere veriliyor. Adamlar temas olmadan kendini yere atıyorlar. Top fenerliden çıkıyor köşe vuruşu veriliyor. Galatasaray attığı gol sayılmıyor aynı benzer golü atıyorlar onlar sayılıyor. Mesela penaltılar da öyle. Şu da var adamlar kaç kez tombala çektiler taraftara karşı elleri hep malum yerde kaç maçtır oluyor. Pascal nouma ömür boyu men edilmişti benzer hareketten dolayı. İttire ittire feneri ilerletiyorlar. Bundan dolayı da takım iyi mi kötü mü bilinmiyor. Avrupa'daki başarısızlık en çok kart gören takım olma da bundan dolayı oluyor. Çünkü orada izin verilmiyor. Yoksa hakkıyla oynayıp kazansınlar şampiyon olsunlar kimsenin bir şey dediği yok ama durum böyle değil. Biraz bunlardan da bahsetseniz. Önce içerideki yapıyı düzeltin sonra başkasını suçlayın.

Bu arada Turkiye'de futbol, bombos bir seydir. Nedeni şikedir. Ayrica insanlar, futbolun gundemi mesgul ettigini soyluyor, hak veriyorum. Onemli konulari bastiriyor.

Bu arada Türkiye'de futbol, bombos bir seydir. Nedeni sikedir. Ayrica insanlar, futbolun gundemi mesgul ettigini soyluyor, hak veriyorum. Onemli konulari bastiriyor.

Aynen öyle, herkes anlayabilse güzel olurdu. Üstüne siyasetin futbola karışması falan durum çok kötü. Mesela TFF ve özel fener için nottingham maçına gidebiliyor ama juventus maçına gitmiyorlar. Üstüne iki ayrı (sözde) zıt kişiler değil mi bunlar? Yan yana oturup izleyebiliyorlar. Üstüne CHP'nin yapısının bozulması aynı iktidara doğru benzemeye gitmesi. 3 parti de anayasayı değiştirmeyi amaçlıyor. Her neyse kirli pis siyasetlerini de futbola yerleştirdiler. Bunlar düşünebilen insanlar için çok büyük olaylar ve gerçeklerdir.

Adam ciddi ciddi ülkenin her kademesinde Fenerlilerin olduğunu iddia ediyor. Mayıs, Haziran ayında taraftarın tarafından Ağar'a TFF'yi baskı altına alıyor diye metihler ediliyordu.

Oyuncuların kendini yere atması konusunda çok iyi bir noktaya değinmişsin. Torreira, Mertens'e kurnazlık editlerini ben yapıp medyaya salıyordum zaten.

Koca paragrafta en komik kısım herkesin Fenerli olması. Aynen gs herkesi üst üste koyarak yeniyor. İlahi adalet abi. Yukardaki müdahale ediyor bu şikeli ortama.

Kardesim yanlis bilmiyorsam pensilvenyadaki dostlari ile icli disliydi fener XD.

İşte herkes tarafsız bakamıyor. Adamlar fenerli mi fenerli olay bitmiştir. Torreira ve mertens fenerli oyuncuların yaptıkları arasında olsa olsa bir milyonda birdir. Her maç izliyorum ne nedir görüyorum. Mesela kasımpaşa maçında 3 kez yere atıp penaltı beklediler bu durum haksızlık değil mi? Başka hakem olsa hakemi aldatmadan sarı kart verirdi. Bir de 2 top olayı vardı maçta. Bu sadece 1 maçta olanlar. Ha şu da var bu futbolcuların hareketleri fenere zarar çünkü düzgün oynama ve iyi performans veremezler böyle alıştıkları için beklentilere girdikleri için. Çıkıp çatır çatır oynayamazlar olay bu.

Ceza sahasında futbolcu yere atladığı için özür dilerim. Yere atlamayınca TR'de penaltılık olan pozisyonlara penaltı verilmiyordu. Yani sahada atlamayı herkes yapıyor. Her maç hakemin ayağa, bacağa dokunulmadığı halde sarılarını bu takım yiyordu. Her neyse sen az daha Fener'in maçlarını izle. İyi analiz kasmışsın.

@LA Knight nottingham maçında neden her şeye itiraz ettiler sürekli hakeme itirazlar edildi? Yani demek istediğim elinden geldiğince oynarsın hakem verir veya vermez her olayda zırt pırt hakeme yürüdüler. Hatta penaltı beklediler gene. Bu oyunu seviyorsanız böyle destekleyip devam ettirin o zaman diyecek bir şey yoktur. Oyuncuları şımartmışlar ligte hakeme küfür dahil her şeyi yapabiliyorlar. Neler neler yapılıyor fenerli futbolcular tarafından hakem kart bile çıkaramıyor.

Madem haksızım ikinci görüş alın Trabzonsporlulara Beşiktaşlılara sorun. Görmek istemeyince gözler görmez tabii.

Görmek istemeyince gözler görmez tabii
Göremediğin nokta bunu senin takımın da yapıyor. 1 eksik 1 fazla fark yok. Bu lig zaten dediğini öbür hafta yedirtme ligi. 2 hafta sonra takımın sahada yatıp, penaltı bekleyince bu mesajları alıntılarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…