Fenerbahçe'nin Play-Off turu rakibi Olimpique Lyon oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SF26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 108
  • Etiketler Etiketler
    fenerbahçe lyon

SF26 77

Üstün
Fenerbahçe'ye başarılar. Lyon eski günlerinden oldukça uzak, Fenerbahçe'nin şansı oldukça yüksek.

Hazır böyle bir eşleşme gelmişken Lyon'un Türk takımıyla oynadığı son maçta olanlardan iki minik kesiti de bırakalım aşağıya.

Önceki tüm maçlarımızı Lyon kazanmış.

Ben bu hocayla biraz zor olduğunu düşünüyorum ama umarım geçeriz. İçeride farklı yenmemiz lazım, dışarıda işimiz zor.

Zor bir rakip. Galatasaray'lı olarak Fenerbahçe'ye başarılar diliyorum. Umarım kazanırlar. Galatasaray'lı olduğumu bilerek belirtiyorum. Yurt içi rekabet yurt dışına yansımamalı. Ülkece birlik olmalıyız.

Fenerbahçe'nin kadrosu biraz daha iyi ama rakip zor. Lyon elek edecek gibi ama hadi bakalım.

Fenerbahçe'nin en az 2 haftaya ihtiyacı var. İlk maçı bireysel kaliteyle 2 farkla geçip deplasmana da daha fiziksel, daha kimyası oturmuş bir takım olarak gitmeli. Lyon'da öne çıkan maksimum 3 kişi vardır ama kimya olarak çok uygun duruyor, kaybettikleri deplasman maçında bile ortada bir bağlantı ve uyum vardı. Turu %51 Fener önde olarak görüyorum.

Bu Lyon için her sene battı, küme düşürülecek, çöktü falan diyorlar fakat ne işse her zaman en kötü UEL'e kalıyorlar.

Fenerbahçe'ye başarılar diliyorum bir Türk olarak bir Türk takımını desteklememiz gerekiyor ötesine berisine bakmadan herkes kendi karakteriyle tanınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…