Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.567 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 3 Eylül 2025 #11 Yonga dedi: Sıkıntı falan yok. Uygulamalar da hacklenmedi. Bildirim hizmetlerinin API anahtarının uygulama tarafında bulunmasından dolayı bu. Daha önce HGS'ye de olmuştu. Uygulamalar hacklendi diyenler hiçbir şey bilmiyor ortalığı galeyana getiriyorlar sadece. Genişletmek için tıkla... Yani o bildriim sahte mi?
Yonga dedi: Sıkıntı falan yok. Uygulamalar da hacklenmedi. Bildirim hizmetlerinin API anahtarının uygulama tarafında bulunmasından dolayı bu. Daha önce HGS'ye de olmuştu. Uygulamalar hacklendi diyenler hiçbir şey bilmiyor ortalığı galeyana getiriyorlar sadece. Genişletmek için tıkla... Yani o bildriim sahte mi?
1 14083 Deneyimli Katılım 13 Aralık 2024 Mesajlar 588 Çözümler 2 Beğeniler 739 3 Eylül 2025 #12 Veri sızıntısı konusunda şüpheleri olan bu siteden e postasını girerek kontrol edebilir. Have I Been Pwned: Check if your email has been compromised in a data breach Have I Been Pwned allows you to search across multiple data breaches to see if your email address or phone number has been compromised. haveibeenpwned.com
Veri sızıntısı konusunda şüpheleri olan bu siteden e postasını girerek kontrol edebilir. Have I Been Pwned: Check if your email has been compromised in a data breach Have I Been Pwned allows you to search across multiple data breaches to see if your email address or phone number has been compromised. haveibeenpwned.com
KS KS 8 8898 Üstün Açılış Hamlesi Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 3.864 Çözümler 52 Beğeniler 2.393 3 Eylül 2025 #13 14083 dedi: Veri sızıntısı konusunda şüpheleri olan bu siteden e postasını girerek kontrol edebilir. Have I Been Pwned: Check if your email has been compromised in a data breach Have I Been Pwned allows you to search across multiple data breaches to see if your email address or phone number has been compromised. haveibeenpwned.com Genişletmek için tıkla... CraftRise sızdırması dısında sorun yok.
14083 dedi: Veri sızıntısı konusunda şüpheleri olan bu siteden e postasını girerek kontrol edebilir. Have I Been Pwned: Check if your email has been compromised in a data breach Have I Been Pwned allows you to search across multiple data breaches to see if your email address or phone number has been compromised. haveibeenpwned.com Genişletmek için tıkla... CraftRise sızdırması dısında sorun yok.
25457 Uzman Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 1.959 Makaleler 2 Çözümler 9 Beğeniler 1.319 Yer İstanbul 3 Eylül 2025 #14 14083 dedi: Veri sızıntısı konusunda şüpheleri olan bu siteden e postasını girerek kontrol edebilir. Have I Been Pwned: Check if your email has been compromised in a data breach Have I Been Pwned allows you to search across multiple data breaches to see if your email address or phone number has been compromised. haveibeenpwned.com Genişletmek için tıkla... Veri sızıntısı olacağını sanmıyorum.
14083 dedi: Veri sızıntısı konusunda şüpheleri olan bu siteden e postasını girerek kontrol edebilir. Have I Been Pwned: Check if your email has been compromised in a data breach Have I Been Pwned allows you to search across multiple data breaches to see if your email address or phone number has been compromised. haveibeenpwned.com Genişletmek için tıkla... Veri sızıntısı olacağını sanmıyorum.
Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.567 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 3 Eylül 2025 #15 8898 dedi: CraftRise sızdırması dısında sorun yok. Genişletmek için tıkla... Sanırım ikimizde de durum aynı hocam.
8898 dedi: CraftRise sızdırması dısında sorun yok. Genişletmek için tıkla... Sanırım ikimizde de durum aynı hocam.
KS KS 8 8898 Üstün Açılış Hamlesi Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 3.864 Çözümler 52 Beğeniler 2.393 3 Eylül 2025 #16 Ömer_Yeter dedi: Sanırım ikimizde de durum aynı hocam. Genişletmek için tıkla... Zaten sızdırdığı biliniyordu, umursamıyorum.
Ömer_Yeter dedi: Sanırım ikimizde de durum aynı hocam. Genişletmek için tıkla... Zaten sızdırdığı biliniyordu, umursamıyorum.
Pisicik Becerikli Katılım 29 Haziran 2025 Mesajlar 395 Beğeniler 274 Yer Bursa 3 Eylül 2025 #17 14083 dedi: Veri sızıntısı konusunda şüpheleri olan bu siteden e postasını girerek kontrol edebilir. Have I Been Pwned: Check if your email has been compromised in a data breach Have I Been Pwned allows you to search across multiple data breaches to see if your email address or phone number has been compromised. haveibeenpwned.com Genişletmek için tıkla... Gemini çıktı. O ne zaman hacklendi haberim yok
14083 dedi: Veri sızıntısı konusunda şüpheleri olan bu siteden e postasını girerek kontrol edebilir. Have I Been Pwned: Check if your email has been compromised in a data breach Have I Been Pwned allows you to search across multiple data breaches to see if your email address or phone number has been compromised. haveibeenpwned.com Genişletmek için tıkla... Gemini çıktı. O ne zaman hacklendi haberim yok
Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.567 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 3 Eylül 2025 #18 8898 dedi: Zaten sızdırdığı biliniyordu, umursamıyorum. Genişletmek için tıkla... Kömür 3'deydim ya... Son düzenleme: 3 Eylül 2025
8898 dedi: Zaten sızdırdığı biliniyordu, umursamıyorum. Genişletmek için tıkla... Kömür 3'deydim ya...