Fernbus Simulator Alınır mı?

Oltran

Yetkin
Makaleler
7
Fernbus Simulator almayı düşünüyorum iyi midir arkadaşlar? Benim hoşuma gitti ama 300 TL benim için bir oyuna fazla ve güzel bir oyun olmasını istiyorum. Başka öneriniz varsa beklerim ama Fernbus'ı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birçok simülasyon oyununu oynayan ve takip eden birisi olarak, sisteminiz yetiyorsa oynamanızı öneririm. Yeni getirilen tüm otobüs markaları ücretli olarak satılıyor. Dolayısıyla geniş bir filo ağına sahip olmak istiyorsanız bu DLC'leri satın almanız gerekiyor. AI trafik biraz sorunlu ancak tolere edilebilir. Bunlar dışında yağmur atmosferi özellikle 4K oynuyorsanız mükemmel gözüküyor.

Birçok simülasyon oyununu oynayan ve takip eden birisi olarak, sisteminiz yetiyorsa oynamanızı öneririm. Yeni getirilen tüm otobüs markaları ücretli olarak satılıyor. Dolayısıyla geniş bir filo ağına sahip olmak istiyorsanız bu DLC'leri satın almanız gerekiyor. AI trafik biraz sorunlu ancak tolere edilebilir. Bunlar dışında yağmur atmosferi özellikle 4K oynuyorsanız mükemmel gözüküyor.
Rotası falan kısıtlı mı cidden hocam arkadaşın dediği gibi?

Rotası falan kısıtlı mı cidden hocam arkadaşın dediği gibi?
Rotası kısıtlı değil hocam, yeni oynayacağınız için keşfedeceğiniz birçok bölge var. Bu bölgeleri açtıktan sonra zaten doğal olarak oyuna girme süreniz azalır. Arada stres atmak amacıyla girer hale gelirsiniz.

Bus Simulator 21 gibi mi onu mu kast ettiniz?

En son 18'i oynamistim. Guzel bir sehirici halk otobusu deneyimi sunmustu.

Rotası kısıtlı değil hocam, yeni oynayacağınız için keşfedeceğiniz birçok bölge var. Bu bölgeleri açtıktan sonra zaten doğal olarak oyuna girme süreniz azalır. Arada stres atmak amacıyla girer hale gelirsiniz.

Rota kisitli degil ama rotalar guzel degil bence. Cok benzer geldiler bana.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt