Detaylar
Kim cevapladı?Dracula
Üstün
Hala peşinde olanlar var, delirirsin.Adam vatan hainiydi hâla ömrümü insanlara, islama adamış diyorlar. Delirmemek elde değil.
Failinin kim olduğunu unutmamak lazım.
Son düzenleyen: Moderatör:
gustavo 10
Üstün
Kendi medyasının ve yeğeninin yaptığı açıklamaya göre fethullah gülen, Amerika saati ile 21:20'de tedavi gördüğü hastanede ölmüştür.
Alevi bol olsun.
![]()
FETO terrorist organization leader Fetullah Gulen dies in US - Türkiye Today
Fetullah Terrorist Organization (FETO) leader Fetullah Gulen reportedly dies in Pennsylvania, U.S.www.turkiyetoday.com
![]()
SON DAKİKA HABERİ: Terör örgütü lideri Fetullah Gülen öldü
SON DAKİKA HABERİ: 15 Temmuz darbe girişimi, kumpas davaları ve birçok krizin arkasındaki isim, Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Fetullah Gülen öldü. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Gülen’in ölümünün istihbarat kaynaklarınca doğrulandığını söyledi. Bakan Fidan, “Karanlık örgütün lideri ölmüştür...www.ntv.com.tr
Alevi bol olsun cehennemde kavrulsun doğrudan veya dolaylı öldürdüğü kişilerin intikamı alınsın.
Cesedini asit dolu varile atsınlar ki yatacak mezarı olmasın. Anasının yanına gömülmek istiyormuş bir deAlevi bol olsun cehennemde kavrulsun doğrudan veya dolaylı öldürdüğü kişilerin intikamı alınsın.
Ülke, PKK'yı ve malum partileri desteklemeyi bırakmadığı sürece günyüzü görmez. Ha bunlar yaşansa yine akıllanacaklarını sanmam da.
Birisi içten içe üzgün ama dışardan çaktırmıyor. Malumunuz, 8 yıl önce yazın bize çok güzel bir tiyatro gösterisi sundular.
- Makaleler
- 1
Ben tanımıyorum, onun olduğu zamanlarda küçük bir çocuktum. Fakat ömrünün şu son zamanlarında bir itiraf videosu çekip en azından her şeyi anlatmalıydı. Ahiret inancı var mıydı yok muydu yoksa kendi çıkarları için mi inançlı rolü mü yapıyordu hiç bilmiyorum. Sadece Fetö değil bütün siyasetçilerin bu halka vermesi gereken büyük hesapları var. Ülkenin hakkkını yiyen kim varsa hakkımı helal etmiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 1
Utançtır abi bu, hiç sevinmeyelim. Yaşarken yaptıklarını fitil fitil getiremedik burnundan. Yargılayamadık, hapsedemedik. Şimdi bizden kaçtığı yerde ölmüş, ne güzel İstanbul be!
CrackedSpy
Uzman
Cenaze videolarını izledim bu memlekette bu kadar vatan haini tarikatçı var mıymış diye yorumladım.
“Efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek yol, medeniyet yoludur."
“Efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek yol, medeniyet yoludur."