Fethullah Gülen öldü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dracula
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Adam vatan hainiydi hâla ömrümü insanlara, islama adamış diyorlar. Delirmemek elde değil.

İfadeler: 199

Alevi bol olsun cehennemde kavrulsun doğrudan veya dolaylı öldürdüğü kişilerin intikamı alınsın.

Hala peşinde olanlar var, delirirsin.

Ülke, PKK'yı ve malum partileri desteklemeyi bırakmadığı sürece günyüzü görmez. Ha bunlar yaşansa yine akıllanacaklarını sanmam da.

Enes kanser napıyor acaba şu an. Duyduğuma göre Diddy'nin partisindeymiş.

Ben tanımıyorum, onun olduğu zamanlarda küçük bir çocuktum. Fakat ömrünün şu son zamanlarında bir itiraf videosu çekip en azından her şeyi anlatmalıydı. Ahiret inancı var mıydı yok muydu yoksa kendi çıkarları için mi inançlı rolü mü yapıyordu hiç bilmiyorum. Sadece Fetö değil bütün siyasetçilerin bu halka vermesi gereken büyük hesapları var. Ülkenin hakkkını yiyen kim varsa hakkımı helal etmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Utançtır abi bu, hiç sevinmeyelim. Yaşarken yaptıklarını fitil fitil getiremedik burnundan. Yargılayamadık, hapsedemedik. Şimdi bizden kaçtığı yerde ölmüş, ne güzel İstanbul be!

Cenaze videolarını izledim bu memlekette bu kadar vatan haini tarikatçı var mıymış diye yorumladım.

“Efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek yol, medeniyet yoludur."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…