Elektronik Fevell Z1 kablosuz mouse -1.222 TL

İkinci elde kapalı kutu olan Rampage Zenith bulunabilir bu bütçelerde, pek mantıklı değil bence.

İkinci elde kapalı kutu olan Rampage Zenith bulunabilir bu bütçelerde, pek mantıklı değil bence.

Herkes 2.el istemiyor ve herkeste Zenith satmıyor bu fiyatlara maalesef hocam. Z1'in patch yenilenmişti galiba PCB'si falan değişmişti. Tercih edilebilir bu bütçede.

Herkes 2.el istemiyor ve herkeste Zenith satmıyor bu fiyatlara maalesef hocam. Z1'in patch yenilenmişti galiba PCB'si falan değişmişti. Tercih edilebilir bu bütçede.

Uzatma dongle bile koymaya erinen pinti ATK A9-A9 Plus alacağıma, bunu alır geçerim.

Uzatma dongle bile koymaya erinen pinti ATK A9-A9 Plus alacağıma, bunu alır geçerim.

Kişiden kişiye göre değişir. Ben çoğu konuda A9 modellerini daha iyi buluyorum. Hem Nearlink MCU Beken'den daha fazla batarya saati veriyor artık verimlilik olarak daha beğeniyorum. Uzatma kablosunu çok iplemiyorum şahsen ama tabii ihtiyaçlar kişiden kişiye göre değişir.

BK3633 ile 52833 arasındaki farktan ötürü Zenith en mantıklısı.
Altta da PG'li ürünler mevcut, bir tanesi set olarak satışta.

O minik detay farkı da MCU'da kapıyor ATK.

Misal benim için önemli sinyal sorunu yaşıyorum. Ek olarak gidip de USB dongle almak zorunda mıyım? 100 200 TL'lik bir şeyi de ekleyiversinler kutu içeriğine. Zor değil.

Bu arada ben ATK A9 Ultra Max 2.0 kullandım. Fakat skatezleri bilindiği kadar iyi değil hatta merak eden isteyen varsa konusunu açmıştım. Öneri isteyip almıştım satmıştım. Beğendiğim yanları da batarya süresi ve kaplamasıydı. Premium bir üründü. Fakat skatezler fiyatını asla hak etmiyor. Jade dot falan takmadan kullanılmaz bence.

Milletin eline ne bulaştırıp ellediği ve vurup çarptığını bilmediğim mouse'u kullanmak istemiyorum.

Laptop'ta kullanacağım için A9 Plus mı? Z1 mi iyi olur acaba fiyatı uygunken olmadı değerlendirmeye çalışacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…