Yer
İstanbul
Geçenlerde 666 TL’ye düşen Fevell mouse şu an 777 TL. Hâlâ alınabilir bir fiyat, kaçıranlar için yeniden bir fırsat.

Ajazz AJ159 Apex veyahut Ajazz AJ159 Pro modelinden geçmek mantıklı mı? İki fareyi yazma sebebim faremin ikisinden birisi olması tam hatırlamıyorum. Eğer geçmek mantıklı ise alabilirim bugün.

Ajazz AJ159 Apex veyahut Ajazz AJ159 Pro modelinden geçmek mantıklı mı? İki fareyi yazma sebebim faremin ikisinden birisi olması tam hatırlamıyorum. Eğer geçmek mantıklı ise alabilirim bugün.
Hocam yedek mouse niyetine bile alınabilir. Sorunuza gelecek olursak bahsettiğiniz modeller birbirinden çok farklı modeller, önce modeli öğrenmeliyiz. Apex'te dongle'da ekran var Pro'da ekran yok en basit öyle anlatabilirim. Fakat iki modelde de Ajazz Fevell'dan daha iyi.

AJ159 Apex PAW3950 sensör bulunduruyor, bu da amiral gemisi bir sensör. Fevell Z1 SE ise PAW3311 bulunduruyor, giriş-orta diyebileceğimiz bir sensör. Bence kesinlikle geçmeye gerek yok. Yedekte bulundurmak isterseniz olabilir.