FH5'te frene basınca arabaların fazla dönmesi normal mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SHERLOCKED
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 126

SHERLOCKED

Başarılı
Abi şu oyunda yanlışlıkla frene basınca arabası beyblade gibi dönen tek ben miyim?

Normal. Biraz daha simülasyon türüne yakın bir oyun FH5. Ama istersen ayarlardan fren yardımı gibi özellikleri açıp oyunu kolaylaştırabilirsin.

Normal. Biraz daha simülasyon türüne yakın bir oyun FH5. ama istersen ayarlardan fren yardımı gibi özellikleri açıp oyunu kolaylaştırabilirsin.

Abs açıkken oluyor bu. Acaba klavyeyle oynadığım için freni köklüyormuşum gibi fren yapıyor da ondan mı kayıyor?

Klavyeyle hiç oynamadım. Kol ile de böyle bir sorun yaşamadım açıkçası. Abs bende de açık, genelde o kayma el frenine bastığım zaman olurdu. Müsait bir zamanda test ederim senin için.

Kardeşim oyunda zannedersem otomatik ayarlar devrede yani o araba için ön tanımlı ayarlar. Ben de şimdi tam hatırlamıyorum ama ince ayarlar yani sürüş ayarlarındandı zannedersem. Onu standarda alman gerekiyor ya da otodan çıkarman gerekiyor. Ben öyle çözmüştüm sorunu epey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…