Emre.py Üstün Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 1.787 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 1.557 Yer Adana 19 Ocak 2025 #1 Bilgisayar ve telefon için "FHD" çözünürlükte duvar kağıdı sitesi önerisi istiyorum. Bilgisayar için yine iyi kötü bulunabiliyor ancak telefon için pek mümkün değil. Önceden Pinterest'te gayet güzel kaliteli resimler vardı ancak şuan bulamıyorum.
Bilgisayar ve telefon için "FHD" çözünürlükte duvar kağıdı sitesi önerisi istiyorum. Bilgisayar için yine iyi kötü bulunabiliyor ancak telefon için pek mümkün değil. Önceden Pinterest'te gayet güzel kaliteli resimler vardı ancak şuan bulamıyorum.
Caner Uncu 58 Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 9.464 Makaleler 13 Çözümler 183 Beğeniler 18.145 Yer Çorum 19 Ocak 2025 #2 WallpapersWide.com - Free 4K & 8K UltraHD Desktop Backgound Wallpapers for UHD TV, Ultra Widescreen Desktop, Tablet, Smartphone & Multi Display | Page 1 WallpapersWide.com - Free High Quality Desktop Backgound Wallpapers in 4K & 8K UHD for Ultra HD TV, Ultra Widescreen Desktop, Tablet, Smartphone & Multi Display gaming setups for nView & Eyefinity (Dual & Triple monitor configuration) | Page 1 wallpaperswide.com
WallpapersWide.com - Free 4K & 8K UltraHD Desktop Backgound Wallpapers for UHD TV, Ultra Widescreen Desktop, Tablet, Smartphone & Multi Display | Page 1 WallpapersWide.com - Free High Quality Desktop Backgound Wallpapers in 4K & 8K UHD for Ultra HD TV, Ultra Widescreen Desktop, Tablet, Smartphone & Multi Display gaming setups for nView & Eyefinity (Dual & Triple monitor configuration) | Page 1 wallpaperswide.com