1000/50 Türk Telekom fiber kullanıyorum. Amacım, hızı düşürmeden stabil şekilde oyunlarda MS azaltmak ve bufferbloat testlerinde A+ almak. Bunun için bütçe 6000–7000 arası veya duruma göre esnetebiliriz. Elimde Türk Telekom’un verdiği ZTE3600H router var. Buna LAN olarak Tivibu bağlı ve kendi PC’m geri kalan 5 tane Wi-Fi üzerinden bağlı cihaz bulunmakta. Bunları göz önüne aldığımızda bana bir öneride bulunabilir misiniz?
1000/50 Türk Telekom fiber kullanıyorum. Amacım, hızı düşürmeden stabil şekilde oyunlarda MS azaltmak ve bufferbloat testlerinde A+ almak. Bunun için bütçe 6000–7000 arası veya duruma göre esnetebiliriz. Elimde Türk Telekom'un verdiği ZTE3600H router var. Buna LAN olarak Tivibu bağlı ve kendi PC'm geri kalan 5 tane Wi-Fi üzerinden bağlı cihaz bulunmakta. Bunları göz önüne aldığımızda bana bir öneride bulunabilir misiniz?
Bende hem QoS için hem de OpenWrt destekli daha iyi bir şekilde interneti yönetmek için router veya mini PC tarzı sistemi stabile etmeme yarıyan uygun bütçeli bir öneri istiyorum.
Bende hem QoS için hem de OpenWrt destekli daha iyi bir şekilde interneti yönetmek için router veya mini PC tarzı sistemi stabile etmeme yarıyan uygun bütçeli bir öneri istiyorum.