Fiber internet önerisi

uydu3

Uzman
1 GBPS fiber altyapım var. Bana 200 MBPS yetiyor ama uygun fiyata daha hızlı tarife bulursam almak isterim. Şu an NetSpeed kullanıyorum ama hiç memnun değilim. Önerilerinizi bekliyorum.

Superonline öneririm 1 senedir kullanıyorum en basitinden hiç kesinti olmadı. (elektrik kesintilerinde internetin kesilmesi hariç :d) fiyatı biraz tuzlu ama müşteri hizmetleri ilgili ve ping sorunu yok hız konusundada vadediliği gibi.

TurkNet seçersen eğer uygun fiyata Gbps internete ulaşırsın.

Tam fikrim yok o konuda arayıp sorabilirsiniz 1Gbps destekli deyince onlar geldi aklıma altyapı olarak da.

200 Mbps üzeri hız istiyorsanız binanızda hangi servis sağlayıcıların alt yapısının olduğuna bakmalısınız. Başka alt yapıyı kullanarak 200 Mbps üzeri hız alabileceğiniz servis sağlayıcısı olduğunu sanmıyorum.

Türk Telekom altyapısı var. 200 MBPS yetiyor bana.

Yayıncı vs. değilseniz 200 mbps üstüne ihtiyacınız olmuyor genellikle hocam. Ama yine de almak isterseniz Türknet'e bakabilirsiniz verebilecekleri en yüksek değeri veriyorlar altyapıdaki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…