Fiber internet sağlayıcısı önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dewexs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 230
  • Etiketler Etiketler
    fiber nedir

Dewexs

Çalışkan
Netspeed interneti kullanıyorum 2 yıldır aslında memnunum da ama Mart ayı itibariyle bitiyor. Kablonet ve Superonline destek vermiyor. Öneri yapabilecek birileri var mı?

Adresinizde bulunan fiberler nedir?

Türk Telekom'a geçtim şu anda teknik olarak bir problem yok. Tek problem ücretler fakat bu fiyatlar da artacağından taahhüt olması bir nebze kurtarıyor.

1000 Mbps için Millenicom kullanıyorum. Aylık 714₺ veriyorum. Dilerseniz davet kodumu paylaşabilirim. İlk ay ikimizde 1 ay ücretsiz internet kampanyasından faydalanabiliriz.

Türk Telekom ile görüştüm 200 mbps için 15 boyunca 633 tl ödeyeceğim. Daha imzayı atmadım eğer bu kadar farkla 1000 Mbps alacaksam mantıklı olur paylaşabilirsiniz

Millenicom'a bulasmani tavsiye etmem, rezalet bir firma. Karsina hicbir turlu muhatap cikmiyor, iptal etmek istedikce isi yilan hikayesine ceviriyorlar... Kendileriyle davalik olduk, yeminliyim.

En temiz hizmeti su ana kadar Superonline'da aldim. 2 farkli sehirde uzun sure kullandim, hicbir sorun yasamadim. Superonline olmadigina gore... NetSpeed zart zurt falan da muhtemelen Turk Telekom altyapisi uzerinden hizmet sunuyorlardir. Bu durumda Turk Telekom bas gec derim. Kurumsal bir firmayla muhatap olmak en iyisi.

Türk Telekom'da bir kampanya var, ancak yeni aboneler yararlanamıyor. 25 Mbps'lik bir üyelik başlatıp 1 gün sonra paket hızını yükseltebilirsin o kampanya dahilinde. Fiyat olarak da gayet iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…