Detaylar
Kim cevapladı?Dewexs
Çalışkan
Türk telekom altyapısı var
100Mbps için Netspeed veya TurkNet, üstü için Türk Telekom.
Haluk Albayrak
Yetkin
Türk Telekom'a geçtim şu anda teknik olarak bir problem yok. Tek problem ücretler fakat bu fiyatlar da artacağından taahhüt olması bir nebze kurtarıyor.
- Makaleler
- 3
Millenicom'a bulasmani tavsiye etmem, rezalet bir firma. Karsina hicbir turlu muhatap cikmiyor, iptal etmek istedikce isi yilan hikayesine ceviriyorlar... Kendileriyle davalik olduk, yeminliyim.
En temiz hizmeti su ana kadar Superonline'da aldim. 2 farkli sehirde uzun sure kullandim, hicbir sorun yasamadim. Superonline olmadigina gore... NetSpeed zart zurt falan da muhtemelen Turk Telekom altyapisi uzerinden hizmet sunuyorlardir. Bu durumda Turk Telekom bas gec derim. Kurumsal bir firmayla muhatap olmak en iyisi.
En temiz hizmeti su ana kadar Superonline'da aldim. 2 farkli sehirde uzun sure kullandim, hicbir sorun yasamadim. Superonline olmadigina gore... NetSpeed zart zurt falan da muhtemelen Turk Telekom altyapisi uzerinden hizmet sunuyorlardir. Bu durumda Turk Telekom bas gec derim. Kurumsal bir firmayla muhatap olmak en iyisi.
Türk Telekom'da bir kampanya var, ancak yeni aboneler yararlanamıyor. 25 Mbps'lik bir üyelik başlatıp 1 gün sonra paket hızını yükseltebilirsin o kampanya dahilinde. Fiyat olarak da gayet iyi.