D4C 59 Yetkin Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 1.142 Çözümler 2 Beğeniler 931 Çarşamba 19:38 #11 eternatus dedi: Steamripden indirebilirsiniz bende oradan oynamıştım uzun bir sure. Genişletmek için tıkla... Exe hatası var orada da.
eternatus dedi: Steamripden indirebilirsiniz bende oradan oynamıştım uzun bir sure. Genişletmek için tıkla... Exe hatası var orada da.
BordoBereli 8 Becerikli Katılım 22 Ocak 2026 Mesajlar 257 Çözümler 1 Beğeniler 141 Yer Chobani Stadyumu Çarşamba 19:38 #12 eternatus dedi: Steamripden indirebilirsiniz bende oradan oynamıştım uzun bir sure. Genişletmek için tıkla... Hocam ben oradan Meccha Chameleon indirmiştim ama kuramadım, hata veriyordu .exe dosyası
eternatus dedi: Steamripden indirebilirsiniz bende oradan oynamıştım uzun bir sure. Genişletmek için tıkla... Hocam ben oradan Meccha Chameleon indirmiştim ama kuramadım, hata veriyordu .exe dosyası
eternatus 29 Becerikli Katılım 16 Ocak 2026 Mesajlar 528 Çözümler 9 Beğeniler 370 Çarşamba 19:38 #13 D4C dedi: Exe hatası var orada da. Genişletmek için tıkla... Nasıl ya Defender cracki silmistir bende sorun yoktu çünkü.
D4C dedi: Exe hatası var orada da. Genişletmek için tıkla... Nasıl ya Defender cracki silmistir bende sorun yoktu çünkü.
RamKokusuSeven 26 Başarılı Profesör Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 1.614 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 1.074 Yer Rockstar Games GTA VI çıkar Çarşamba 19:38 #14 BordoBereli dedi: Bir kereliğine bir şey olmaz hocam daha dikkatli olalım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler uyarınız için.
BordoBereli dedi: Bir kereliğine bir şey olmaz hocam daha dikkatli olalım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler uyarınız için.
D4C 59 Yetkin Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 1.142 Çözümler 2 Beğeniler 931 Çarşamba 19:41 #15 eternatus dedi: Nasıl ya Defender cracki silmistir bende sorun yoktu çünkü. Genişletmek için tıkla... Yok, direkt exe hatalıydı. Kurulum hatası veriyordu sürekli, düzeltmiş olabilirler ama denemek gerek.
eternatus dedi: Nasıl ya Defender cracki silmistir bende sorun yoktu çünkü. Genişletmek için tıkla... Yok, direkt exe hatalıydı. Kurulum hatası veriyordu sürekli, düzeltmiş olabilirler ama denemek gerek.
BordoBereli 8 Becerikli Katılım 22 Ocak 2026 Mesajlar 257 Çözümler 1 Beğeniler 141 Yer Chobani Stadyumu Çarşamba 19:42 #16 D4C dedi: Yok, direkt exe hatalıydı. Kurulum hatası veriyordu sürekli, düzeltmiş olabilirler ama denemek gerek. Genişletmek için tıkla... Bende de hata vermişti ama 2 ay falan olmuştur.
D4C dedi: Yok, direkt exe hatalıydı. Kurulum hatası veriyordu sürekli, düzeltmiş olabilirler ama denemek gerek. Genişletmek için tıkla... Bende de hata vermişti ama 2 ay falan olmuştur.
eternatus 29 Becerikli Katılım 16 Ocak 2026 Mesajlar 528 Çözümler 9 Beğeniler 370 Çarşamba 19:42 #17 D4C dedi: Yok, direkt exe hatalıydı. Kurulum hatası veriyordu sürekli, düzeltmiş olabilirler ama denemek gerek. Genişletmek için tıkla... Orada hatalıysa çoğu sitedede hatalıdır çünkü hepsi steampunk crack.
D4C dedi: Yok, direkt exe hatalıydı. Kurulum hatası veriyordu sürekli, düzeltmiş olabilirler ama denemek gerek. Genişletmek için tıkla... Orada hatalıysa çoğu sitedede hatalıdır çünkü hepsi steampunk crack.
D4C 59 Yetkin Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 1.142 Çözümler 2 Beğeniler 931 Çarşamba 19:43 #18 eternatus dedi: Orada hatalıysa çoğu sitedede hatalıdır çünkü hepsi steampunk crack. Genişletmek için tıkla... Evet, o yüzden hiç uğraşmayıp 30TL ye hesap aldıydım.
eternatus dedi: Orada hatalıysa çoğu sitedede hatalıdır çünkü hepsi steampunk crack. Genişletmek için tıkla... Evet, o yüzden hiç uğraşmayıp 30TL ye hesap aldıydım.
TRSancakTR Yetkin Katılım 26 Nisan 2024 Mesajlar 302 Çözümler 3 Beğeniler 127 Çarşamba 19:46 #19 eternatus dedi: Orada hatalıysa çoğu sitedede hatalıdır çünkü hepsi steampunk crack. Genişletmek için tıkla... Ben indirdiğimde hata çıkmamıştı. Ama site adminleri sürekli linkleri yenilediği için dosyayı da mı değiştirdiler bilmiyorum.
eternatus dedi: Orada hatalıysa çoğu sitedede hatalıdır çünkü hepsi steampunk crack. Genişletmek için tıkla... Ben indirdiğimde hata çıkmamıştı. Ama site adminleri sürekli linkleri yenilediği için dosyayı da mı değiştirdiler bilmiyorum.
KS KS Burkii Yetkin Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 595 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 821 Yer İzmir Çarşamba 20:49 #20 VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Hâla kurarken oluşturduğu bu kez hâline batıydım, böyle çıkarmış. @TRSancakTR @RamKokusuSeven
VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Hâla kurarken oluşturduğu bu kez hâline batıydım, böyle çıkarmış. @TRSancakTR @RamKokusuSeven