Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.491 Çözümler 70 Beğeniler 5.429 Yer Haddonfield, Illinois 24 Şubat 2025 #11 5707 dedi: Belirttiklerim dışında kullanım düşünmüyorum teşekkür ederim belki indiren vardı diye açtım konuyu. Sistemim rahat yeter. Genişletmek için tıkla... O zaman Dodide de var dostum neden soruyorsun ki indir oradan işte.
5707 dedi: Belirttiklerim dışında kullanım düşünmüyorum teşekkür ederim belki indiren vardı diye açtım konuyu. Sistemim rahat yeter. Genişletmek için tıkla... O zaman Dodide de var dostum neden soruyorsun ki indir oradan işte.
KS KS 5 5707 Başarılı Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.905 Makaleler 4 Çözümler 9 Beğeniler 1.867 24 Şubat 2025 #12 Michael MYERS dedi: O zaman dodide de var dostum neden soruyorsun ki indir oradan işte. Genişletmek için tıkla... Paket fark edebiliyor. İndirenler veya bilenlerin fikrini merak etmiştim. Fitigirlün eski paketleri sorunluydu galiba dodiden indireyim.
Michael MYERS dedi: O zaman dodide de var dostum neden soruyorsun ki indir oradan işte. Genişletmek için tıkla... Paket fark edebiliyor. İndirenler veya bilenlerin fikrini merak etmiştim. Fitigirlün eski paketleri sorunluydu galiba dodiden indireyim.