FIFA 23 Türkçe dil yok

Mileus

Becerikli
Arkadaşlar, EA Play hesabı aldım. Oyunu indirdim, giriş yaptım Türkçe dil seçeneği yok. Araştırdım ama bir türlü çözüm bulamadım. Oyunu indirip tekrar yüklersem uzun sürer, internetim yavaş. Bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun ayarlarında şöyle bir menü olması lazım.

Dosya Ekleri

• 1720619836187.webp
    1720619836187.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 62
Oyunu yüklerken Türkçe mi yüklediniz?

Türkçe yükleme diye bir şey gelmedi paylaşımlı EA hesabı aldım item satıştan çevrim içi indirdim oyun inince çevrim dışı moda aldım öyle girdim. Çözüm bulamazsam tekrar silip yükleyeceğim öyle çözenler olmuş. Silinmeden bir çözüm var mı diye sormak istedim buraya.

Eski pc kötüyken FIFA 22 almıstım o adamdan 6 aydır patlamadı satıcı güvenilir olunca o yüzden.

Sanırım attığınız resimdeki gibi yükledim acaba bunu düzeltmenin yolu var mı yoksa tekrar mı yüklüyeceğim?

Bu menüyü açmak için sanırım oyunu silip tekrar yapmam gerekecek.
Hocam şöyle yapın: Oyunun dosyalarını, kurulu olduğu yerden alın, sonra EA App'ten oyunu kaldırın, sonrasında taşıdığınız oyunun dosyalarını kurulu olan yere geri taşıyın. EA App'ten oyunu tekrar yükleyin, yüklerken de Türkçe'yi seçin. Büyük ihtimal indirme olmayacak, oyunun dosyalarını doğrulayıp geçecek. Bir deneyin.

Hocam şöyle yapın: Oyunun dosyalarını, kurulu olduğu yerden alın, sonra EA App'ten oyunu kaldırın, sonrasında taşıdığınız oyunun dosyalarını kurulu olan yere geri taşıyın. EA App'ten oyunu tekrar yükleyin, yüklerken de Türkçe'yi seçin. Büyük ihtimal indirme olmayacak, oyunun dosyalarını doğrulayıp geçecek. Bir deneyin.
Bir deniyeyim hocam öneri için teşekkürler.

Ekran Alıntısı.webp
Hocam Türkçe dil seçeneği yine yok şaka mı bu. İngilizce oynayacağız yapacak bir şey yok iyi ki yazdınız yoksa silecektim.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt