Bilgisayarda 500 saat oynadım, PlayStation'da 95 saat. Zaten kadrolar birbirleriyle uyumsuz olduğu için orada çok canım sıkılmıştı. Ama artık FIFA oyunlarını PlayStation ile oynuyorum. Sosyal medyada karşıma bir video çıktı. Videoda kişi, daha oyun başlamadan karşımızdaki rakibin oynadığı saate bakarak "Oynayın" diyordu. Yani oynadığı saat 50 ise "Oynayın" diyordu. Sizin saatinizden fazla ise oynamayın diyordu. Az önce benim saatim 95'ti, rakibimin saati 100, 5 saatten bir şey olmaz diyerek maça başladım. İlk başta yeniliyordum ve rakip çok zorlayıcıydı. 4-3 maçı kazandım. Ondan önce de çok düşük saatli bir oyuncu geldi, onu da yendim. Burada saatin önemi benim için, ne kadar çok oynarsan o kadar iyi kadron olur. Bu yüzden saati düşük olanların çok iyi kadrosu olmuyor. Zaten oyun bittiği için bu saatten sonra düşük saatli olan oyuncular oyuna para yatırmayacağı için galibiyet alabiliyorum. Bir de saatin bir farklı önemi ise şu: Bir oyunu ne kadar çok oynarsak o kadar iyi oluruz o oyunda ve bazı şeyleri veya birçok şeyi öğrendiğimiz için daha iyi oluyor. Sizce her şey saat mi?