KS KS demjr Üstün Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 2.205 Çözümler 2 Beğeniler 1.092 Bugün 18:02 #11 Trina dedi: Konu açayım birazdan. Bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyorum Genişletmek için tıkla... Çok yardımınız dokundu gerçekten, teşekkür ederim. Ben, biraz daha araştırma yapayim.
Trina dedi: Konu açayım birazdan. Bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyorum Genişletmek için tıkla... Çok yardımınız dokundu gerçekten, teşekkür ederim. Ben, biraz daha araştırma yapayim.
Trina Üstün Katılım 4 Şubat 2026 Mesajlar 1.104 Beğeniler 612 Bugün 18:02 #12 Boorm arm şartsa alabilirsin bu arada, onun teki 1k zaten
KS KS demjr Üstün Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 2.205 Çözümler 2 Beğeniler 1.092 Bugün 18:08 #13 Trina dedi: Boorm arm şartsa alabilirsin bu arada, onun teki 1k zaten Genişletmek için tıkla... Stand olması işime gelir diyeyim hocam. Fifine A6T yerine başka önerileriniz varsa 2.el kısmında bakabilirim. Ayırdığım bütçe 2.000 TL civarı çünkü.
Trina dedi: Boorm arm şartsa alabilirsin bu arada, onun teki 1k zaten Genişletmek için tıkla... Stand olması işime gelir diyeyim hocam. Fifine A6T yerine başka önerileriniz varsa 2.el kısmında bakabilirim. Ayırdığım bütçe 2.000 TL civarı çünkü.
Trina Üstün Katılım 4 Şubat 2026 Mesajlar 1.104 Beğeniler 612 Bugün 18:11 #14 demjr dedi: Stand olması işime gelir diyeyim hocam. Fifine A6T yerine başka önerileriniz varsa 2.el kısmında bakabilirim. Ayırdığım bütçe 2.000 TL civarı çünkü. Genişletmek için tıkla... İkinci el boom armlı ne var? Başka yoksa tercih edebilirsin https://techolay.net/sosyal/konu/eq-apo-gurultu-engelleme-gate-ve-comp-rehberi.220660/ @user44 Son düzenleme: Bugün 18:33
demjr dedi: Stand olması işime gelir diyeyim hocam. Fifine A6T yerine başka önerileriniz varsa 2.el kısmında bakabilirim. Ayırdığım bütçe 2.000 TL civarı çünkü. Genişletmek için tıkla... İkinci el boom armlı ne var? Başka yoksa tercih edebilirsin https://techolay.net/sosyal/konu/eq-apo-gurultu-engelleme-gate-ve-comp-rehberi.220660/ @user44
user44 Yetkin Katılım 11 Mart 2025 Mesajlar 1.070 Çözümler 2 Beğeniler 587 Bugün 18:36 #15 demjr dedi: Stant olması işime gelir diyeyim hocam. Fifine A6T yerine başka önerileriniz varsa 2.el kısmında bakabilirim. Ayırdığım bütçe 2.000 TL civarı çünkü. Genişletmek için tıkla... Hocam Havit'in birkaç modeli bile işini görür fason ürünler zaten. Bende sheinden çok ucuza aldığım ME6s var sonar ile dip ses ve gürültü engellemeyi çözüyorum mis gibi işimi görüyor. Yüksek bütçeler ayırmanıza gerek yok.
demjr dedi: Stant olması işime gelir diyeyim hocam. Fifine A6T yerine başka önerileriniz varsa 2.el kısmında bakabilirim. Ayırdığım bütçe 2.000 TL civarı çünkü. Genişletmek için tıkla... Hocam Havit'in birkaç modeli bile işini görür fason ürünler zaten. Bende sheinden çok ucuza aldığım ME6s var sonar ile dip ses ve gürültü engellemeyi çözüyorum mis gibi işimi görüyor. Yüksek bütçeler ayırmanıza gerek yok.
KS KS demjr Üstün Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 2.205 Çözümler 2 Beğeniler 1.092 Bugün 18:38 #16 Trina dedi: İkinci el boom armlı ne var? Başka yoksa tercih edebilirsin Rehber: EQ APO gürültü engelleme, gate ve comp nasıl yapılır? @user44 Genişletmek için tıkla... Bende bulamadım başka açıkcası ama bir bakınayim hocam.
Trina dedi: İkinci el boom armlı ne var? Başka yoksa tercih edebilirsin Rehber: EQ APO gürültü engelleme, gate ve comp nasıl yapılır? @user44 Genişletmek için tıkla... Bende bulamadım başka açıkcası ama bir bakınayim hocam.