kaanxmiaa Becerikli Katılım 2 Mart 2026 Mesajlar 190 Çözümler 1 Beğeniler 37 Yer Eskişehir 23 Mayıs 2026 #1 Daha alalı bir iki ay oldu, bugün uyandım ve bilgisayarı açtığımda mikrofon çalışmıyor. Ne denediysem çalışmadı. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Aldığıma bin pişman olduğum bir kulaklık gerçekten. Çözüm bulamazsam garantiye göndereceğim.
Daha alalı bir iki ay oldu, bugün uyandım ve bilgisayarı açtığımda mikrofon çalışmıyor. Ne denediysem çalışmadı. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Aldığıma bin pişman olduğum bir kulaklık gerçekten. Çözüm bulamazsam garantiye göndereceğim.
w1llard Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 651 Çözümler 1 Beğeniler 236 23 Mayıs 2026 #2 1 yıldır kullanıyorum, mikrofonu da tozlu yerde durur; ona rağmen çalışıyor. USB'sinden kapatmış olabilirsiniz, bir deneyin isterseniz.
1 yıldır kullanıyorum, mikrofonu da tozlu yerde durur; ona rağmen çalışıyor. USB'sinden kapatmış olabilirsiniz, bir deneyin isterseniz.
KS KS kaanxmiaa Becerikli Katılım 2 Mart 2026 Mesajlar 190 Çözümler 1 Beğeniler 37 Yer Eskişehir 23 Mayıs 2026 #3 w1llard dedi: 1 yıldır kullanıyorum, mikrofonu da tozlu yerde durur; ona rağmen çalışıyor. USB'sinden kapatmış olabilirsiniz, bir deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Ses kartından bahsediyorsanız oradan açık hatta mikrofon ses arttırmayı da denedim kartından olmadı.
w1llard dedi: 1 yıldır kullanıyorum, mikrofonu da tozlu yerde durur; ona rağmen çalışıyor. USB'sinden kapatmış olabilirsiniz, bir deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Ses kartından bahsediyorsanız oradan açık hatta mikrofon ses arttırmayı da denedim kartından olmadı.