Sürprizbozan Fight Club filminde anladığım şey doğru mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pasarettin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 288
  • Etiketler Etiketler
    club

Pasarettin

Üstün
Makaleler
13
Filmi daha demin bitirdim. İlk başta hiç sevmedim ama sonradan bir sevdim gibi oldu.
Filmdeki olay aslında ana karakterimiz şizofreni mi? Kendi yaptığı olayları sanki hayali arkadaşı Tyler’ın mı yaptığını sanıyor? Sebebini falan anlatır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim. Peki filmin herhangi bir yerinde bundan bahsediliyor mu yoksa ben mi görmedim?

Aslinda birçok sahnede, anlaticinin en sonda öğreneceği gerçeği başlarda sunuyor film. Canim cekti bir kez daha izleyeceğim fakat Netflix'te bazi sahnelerin sesi kısılmış gibi o yüzden hep kacak sitelerden izliyom.

Teşekkür ederim. Peki filmin herhangi bir yerinde bundan bahsediliyor mu yoksa ben mi görmedim?
Film bu konuyu işlediği için tamamen filmi bir "bahsetmek" olarak görebilirsin.

Ayrca Tyler tanıtılmadan önce, Anlatıcının uykusuzluğunu anlattığı kısımlarda veya toplantı sahnelerinde de kısa süreliğine gösteriliyor gibi bir sürü detay var filmde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tyler'ın kartvizitindeki adresin gerçek bir yer olmayışı, Ana karakterin Tyler'ın aldığı hasarlarda tepki vermesi gibi daha ince detaylar da var.

Film bu konuyu işlediği için tamamen filmi bir "bahsetmek" olarak görebilirsin.

Ayrca Tyler tanıtılmadan önce, Anlatıcının uykusuzluğunu anlattığı kısımlarda veya toplantı sahnelerinde de kısa süreliğine gösteriliyor gibi bir sürü detay var filmde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tyler'ın kartvizitindeki adresin gerçek bir yer olmayışı, Ana karakterin Tyler'ın aldığı hasarlarda tepki vermesi gibi daha ince detaylar da var.

Aslinda birçok sahnede, anlaticinin en sonda öğreneceği gerçeği başlarda sunuyor film. Canim cekti bir kez daha izleyeceğim fakat Netflix'te bazi sahnelerin sesi kısılmış gibi o yüzden hep kacak sitelerden izliyom.
O bir anda belirip geri gelen Tyler aslında bilerek mi yapıldı? Ben de bir hata sanıp ne olduğunu sorgulamadım bile 😅
Teşekkür ederim.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt