Filipinler'de 7,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GodOfWar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 162
  • Etiketler Etiketler
    deprem

GodOfWar

Deneyimli
Makaleler
1
Yer
İstanbul

Depremin ardından 4,6 ile 6,5 büyüklüğünde 10 artçı sarsıntı kaydedildi, bölgede ve çevre ülkelerde tsunami riskine ilişkin uyarılar yapıldı. Yetkililer bölgede enkazların olduğunu ve 15 kişinin hayatını kaybettiğini, 129'dan fazla kişinin de yaralandığını aktardı. Hâlâ artçılar devam ediyor.

İlk gelen haberlere göre 8 kişi hayatını kaybetmiş, birkaç video gördüm kısa sürmüş ama çok ciddi sallamış

İlk gelen haberlere göre 8 kişi hayatını kaybetmiş, birkaç video gördüm kısa sürmüş ama çok ciddi sallamış

Hatırlarsanız, bundan birkaç sene evvel Maraş depreminde yaşadık. Görüntüleri izledim, gerçekten çok acı verici. Direkt yaşadığım günün gecesi aklıma geldi. Onlar da sonuç olarak insan. Her türlü tedbire hazırlıklı olmamız gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bende 99 depremini bizzat yaşadım, zor gerçekten

TR'de olsa 10-15 değil nereden baksan, 200k kişi ölürdü.

Daha fazlası. İstanbul'da olduğunu düşünemiyorum zaten. Binalar iç içe, zaten kafadan ulaşım kilitlenir. Yani senaryoyu az çok kafada canlandırıyorum zaten. Allah korusun tabii olmasın istemeyiz.

Tecrübe konuşuyor, o deprem ilk aklınıza gelen şey deprem olduğu değil kıyamet koptuğu. Hiç aklınızdan geçmiyor deprem olduğu. Allah yardımcıları olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…