AMG GOAT 72 Bilgin İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.671 Makaleler 2 Çözümler 35 Beğeniler 6.616 Yer Denizli 20 Nisan 2025 #1 Sanırım evet ama sizin fikirlerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2025
O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.598 20 Nisan 2025 #2 Birçok güvendiğim tarihçi bunun olduğunu söylüyor. Ha şöyle bir şey var, bir araptan hayır gelmez zaten her türlü.
Birçok güvendiğim tarihçi bunun olduğunu söylüyor. Ha şöyle bir şey var, bir araptan hayır gelmez zaten her türlü.
KS KS AMG GOAT 72 Bilgin İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.671 Makaleler 2 Çözümler 35 Beğeniler 6.616 Yer Denizli 20 Nisan 2025 #3 Oltran dedi: Birçok güvendiğim tarihçi bunun olduğunu söylüyor. Ha şöyle bir şey var, bir araptan hayır gelmez zaten her türlü. Genişletmek için tıkla... O zaman İsrail'i desteklemek daha iyi mi yani? Adamlar sonuçta arsalarını onlara satmışlar.
Oltran dedi: Birçok güvendiğim tarihçi bunun olduğunu söylüyor. Ha şöyle bir şey var, bir araptan hayır gelmez zaten her türlü. Genişletmek için tıkla... O zaman İsrail'i desteklemek daha iyi mi yani? Adamlar sonuçta arsalarını onlara satmışlar.
O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.598 20 Nisan 2025 #4 AMG GOAT dedi: O zaman İsrail'i desteklemek daha iyi mi yani? Adamlar sonuçta arsalarını onlara satmışlar. Genişletmek için tıkla... İkisini de sevmiyorum ve desteklemiyorum desem?
AMG GOAT dedi: O zaman İsrail'i desteklemek daha iyi mi yani? Adamlar sonuçta arsalarını onlara satmışlar. Genişletmek için tıkla... İkisini de sevmiyorum ve desteklemiyorum desem?
KS KS AMG GOAT 72 Bilgin İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.671 Makaleler 2 Çözümler 35 Beğeniler 6.616 Yer Denizli 20 Nisan 2025 #5 Oltran dedi: İkisini de sevmiyorum ve desteklemiyorum desem? Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum hocam. Ben sadece orada ki masum bebeklere üzülüyorum.
Oltran dedi: İkisini de sevmiyorum ve desteklemiyorum desem? Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum hocam. Ben sadece orada ki masum bebeklere üzülüyorum.
Zipik Uzman Katılım 2 Ocak 2025 Mesajlar 556 Çözümler 1 Beğeniler 361 20 Nisan 2025 #6 AMG GOAT dedi: O zaman İsrail'i desteklemek daha iyi mi yani? Adamlar sonuçta arsalarını onlara satmışlar. Genişletmek için tıkla... Tabii ki hayır, orada katledilen çoluk cocuk ne Arap'ın ne arsanın ne olduğunu biliyorlar. İnsanlık dramından başkası değil.
AMG GOAT dedi: O zaman İsrail'i desteklemek daha iyi mi yani? Adamlar sonuçta arsalarını onlara satmışlar. Genişletmek için tıkla... Tabii ki hayır, orada katledilen çoluk cocuk ne Arap'ın ne arsanın ne olduğunu biliyorlar. İnsanlık dramından başkası değil.
Dany Fırtınadoğan Üstün Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 3.715 Çözümler 12 Beğeniler 3.588 21 Nisan 2025 #7 AMG GOAT dedi: O zaman İsrail'i desteklemek daha iyi mi yani? Adamlar sonuçta arsalarını onlara satmışlar. Genişletmek için tıkla... İsrail eninde sonunda Türkiye'yi de hedef alacak. Birini desteklemek zorunda olduğunuzu sanmıyorum.
AMG GOAT dedi: O zaman İsrail'i desteklemek daha iyi mi yani? Adamlar sonuçta arsalarını onlara satmışlar. Genişletmek için tıkla... İsrail eninde sonunda Türkiye'yi de hedef alacak. Birini desteklemek zorunda olduğunuzu sanmıyorum.
S senuzulme 32 Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 2.307 Çözümler 32 Beğeniler 3.008 Yer İstanbul 1 Haziran 2025 #8 Filistin: Hizbullah ile müttefiktir. PKK'nın ilk kampını kendi topraklarında açmıştır. Sözde soykırımı tanır. Türkiye'yi dinsizlikle suçlar ve diplomasi bilmez. Silah ve mühimmat ister. Osmanlı'ya ihanet ederek on binlerce Türk askeri ve subayını vahşice katletmiştir. Beşar Rejiminin yakalasıdır. Türkyie aleyhinde her anlaşmayı imzalamıştır. İsrail: Hizbullah ile savaş halindedir. PKK'yı terör örgütü olarak tanır. Sözde soykırımı tanımaz. Türkiye'yi cumhuriyet olarak tanır ve diplomasi yürütür. Ticari ilişki kurmak ister. Herzl önderliğinde vergi verip, Osmanlı için savaşmak istemiştir. Beşar Rejiminin baş düşmanıdır. Türkyie ile üst düzey askeri, istihbarat ve ekonomik iş birliği anlaşmaları mevcuttur. Dany Fırtınadoğan dedi: İsrail eninde sonunda Türkiye'yi de hedef alacak. Birini desteklemek zorunda olduğunuzu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Kişisel çıkarlarımız hangi ülke ile karşılanacaksa, onu desteklemeyeliz. Bitti.
Filistin: Hizbullah ile müttefiktir. PKK'nın ilk kampını kendi topraklarında açmıştır. Sözde soykırımı tanır. Türkiye'yi dinsizlikle suçlar ve diplomasi bilmez. Silah ve mühimmat ister. Osmanlı'ya ihanet ederek on binlerce Türk askeri ve subayını vahşice katletmiştir. Beşar Rejiminin yakalasıdır. Türkyie aleyhinde her anlaşmayı imzalamıştır. İsrail: Hizbullah ile savaş halindedir. PKK'yı terör örgütü olarak tanır. Sözde soykırımı tanımaz. Türkiye'yi cumhuriyet olarak tanır ve diplomasi yürütür. Ticari ilişki kurmak ister. Herzl önderliğinde vergi verip, Osmanlı için savaşmak istemiştir. Beşar Rejiminin baş düşmanıdır. Türkyie ile üst düzey askeri, istihbarat ve ekonomik iş birliği anlaşmaları mevcuttur. Dany Fırtınadoğan dedi: İsrail eninde sonunda Türkiye'yi de hedef alacak. Birini desteklemek zorunda olduğunuzu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Kişisel çıkarlarımız hangi ülke ile karşılanacaksa, onu desteklemeyeliz. Bitti.
Mirzayev_XEON 4 Yetkin Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 959 Çözümler 3 Beğeniler 954 2 Haziran 2025 #9 Çıkalarımız için İsrail. Zaten Filistinin adını duymak istemiyorum.
Lorien 13 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.766 Çözümler 3 Beğeniler 4.925 Yer Kaer Morhen 2 Haziran 2025 #10 Şu anki durumda ne İsrail masum ne de Filistin. Tek masum olanlar bebekler, çocuklar ve sivil halk.