Prime Video Film önerisi

Oltran

Üstün
Makaleler
11
Daha önce Cem Karaca'nın Gözyaşları filimini izlemiştim.
Ayrıca Fantastik, içinde arkadaşlık bulunan türleri de severim.
Animasyon da severim çocuksu ve fantastik olduğu takdirde.
Macera da severim bu arada.

Dublaj seçeneği olursa sevinirim bu arada çünkü filmleri dublajlı izlerim.

Bu bağlamda bana öneri yapabilir misiniz?

Çizmeli kedi izleyebilirsiniz, güzel bir film.

Lockback, balon pilotları. İkisi de çok güzeldir.

Hocam Lock Back'i izliyorum da olay örgüsü bana karışık geldi bayağı. Ya da ben de bi sorun var.
Altyazılı dizi\film pek fazla izlemiyorsaniz olayi takip etmek zor gelmis olabilir, veya ilk defa bir anime izliyorsaniz. Aslında filmde ilk basta normal olayları gosterirken sonra o şeyi yapmasaydim butun bunlar nasil sekillenirdi diye anlatıyor. Film bir yandan yapilan her şeyin elbet bize bir geri donusu olacak diyor. Aslında bayağı güzel film.

Dublajlı izledim ama hayatımda ilk kez Anime izliyorum.

Dororo izleyebilirsiniz. Japonca olması sizi rahatsız edebilir ancak izlediğinize değecek bir seri. Bir bakın derim.

Dublajlı izledim ama hayatımda ilk kez Anime izliyorum.
Aslında güzel bir anime filmidir, fark etmediğimiz oldukça güzel detaylar da var. Ancak ilk defa izliyorsan karmaşık gelebilir. Prime videodan devam etmek istiyorsan Dororo izleyebilirsin, benim favorilerimdendir. Her bölüm 20 dakika toplamda 24 bölüm. Ancak sadece altyazı seçeneği var, veya daha önce önerdiğim Balon Pilotları filmdi de iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…