• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Filmograf'ın (Ali Yaşar) Recep Baltaş hakkında yaptığı uzun açıklama videosu

3787

Yetkin
Makaleler
5
Bir saatlik bir video yapmış ben konunun kapandığını düşünüyordum meğerse yeni başlıyormuş Evrim Ağacı'nın teknoloji kanalı ise bu videonun altına "Ben de bir video mu yapsam ne? Çok doluyum." diye bir yorum bırakmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buradaki tek mevzu Ali Yaşar'ın video için aldığı payın sadece bir video için düşürülmesi değil miydi? En azından bir YouTube yorumunda @Recep Baltaş hocamın o şekilde yanıt verdiğini hatırlıyorum.

Kendi adıma yorum yapmak istiyorum. Recep Baltaş, beni Techolay kanalına ne zaman davet etse, para istemediğim hâlde “Bütçe ayırırız, öderiz.” şeklinde konuşuyor.

Tarayıcı eklentisi yaptık; eklentiyi yapan ben ve Kerem, beraber “Biz Recep Baltaş’tan ücret almak istemiyoruz, diğer forumlardan para kazanırız.” dedik, fakat kendimizi Techolay’a fatura keserken bulduk.

Techolay’ın iletişim ağında da elinden geldiğince herkesin hakkını nasıl verdiğini görüyorum.

Ağızlarıyla kuş tutsalar da, yapılan bu boş dramalarla Recep Baltaş’ın cimri olduğuna kimse beni inandıramaz. Bana kalsa, click almaması için konu onaylanmamalıydı bile.

Olay hakkında bilginiz varsa kısaca özetleyebilir misiniz? Farklı bir kanal daha bu videonun altına yorum yapmış. Kendisi de mağdurmuş herhalde o da video çekecekmiş.

Olay hakkında bilginiz varsa kısaca özetleyebilir misiniz? Farklı bir kanal daha bu videonun altına yorum yapmış. Kendisi de mağdurmuş herhalde o da video çekecekmiş.
Konuya çok dâhil olmak istemiyorum. Dramadan çok daha önemli işlerim var.

Mağdur olduğunu iddia eden diğer arkadaş Çağan Çelik. İsmini vermeyeceğim işvereni, sigorta yapmamış. Bizde iki ay çalıştı ve o sürede biz tam zamanlı sigorta yaptık.

Bakın mevcut çalıştığı yer yapmıyor, bize telifli çalışıyor, biz sigorta yapıyoruz.

İki ay çalıştık. Videolarımız gecikince ve bu durum bitmek bilmeyince yollarımızı ayırdık.

Kardeşine hediye Hades Canyon NUC Bilgisayar bıraktığım halde forumdaki hesabını orta parmak işareti yaparak sildi ve beni engelledi.

Kendisinin Türkiye’den alamayacağı bir valiz dolusu kamp eşyasını, İspanya’da otelime kargolattırıp getirdim.

Ama Recep kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…