Final Fantasy VII Remake serisinde Tifa vs Aerith

Tifa mı, Aerith mi?

• Oy verenlerin toplamı
    5

Max Caulfield 126

Bilgin
Makaleler
17
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar,

Final Fantasy VII'de (Özellikle Remake serisinde) Tifa'yı mı daha çok seviyorsunuz yoksa Aerith'i mi?

Tifa tabii ki. Karşılaştırma olarak saymıyorum bile.

FF7'deki Tifa modellemesini bence o kadar da iyi değil o yüzden ben Aerith derim ama bu oyun içi modelleme kaynaklı bir durum. Vücut yapısı bana fazla orantısız geliyor. Yüz olarak zaten Aerith'in önde olduğu da su götürmez bir gerçek. Tifa'da hem vücudun bası kısımları fazla yağsız modellenmiş bazı kısımları da olması gerekenden fazla iri ve aradaki orantıyı bozuyor bence.

Her ikisi de. Üçlü olsun güçlü olsun kardeşim. Witcher 3'de ise dörtlü olsun güçlü olsuncuyum (Evet Ciri'yi de götürüyorum arada)

İkisini de aşırı seviyorum. Karar vermek benim için imkansız.

Tifa çok iyi kalpli, Pure Good Wiki'den de bakıldığı üzere geçirdiği travmalar ve hayatta kalma suçluluğu yaşadığı halde içinde zerre kötülük barındırmıyor. Çok fazla vicdan azabı çekiyor masumların zarar görmesinden, çok yalnız olduğu için bunu göremesekte (duygularını dışa yansıtamadığı için) kitaplarda ve Advent Children filminde önümüze sunuluyor. Daha çok kişilik/ahlaki çizelgeye baktığım için Tifa diyorum.

Aerith ise direkt iyiliğin kendisi yani. Bu da çok trajik, özellikle Hojo yüzünden her şeyini kaybetti. Kendini feda edecek kadar iyi birisi. Aynı zamanda çok sevimli, yumos yumos boyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…