DefenderNinja Yetkin Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 784 Makaleler 5 Çözümler 3 Beğeniler 280 Yer İstanbul 6 Nisan 2024 #1 Firefox fazla RAM tüketiyor, 6 GB RAM var ve bana yetmiyor. Edge kullanılır mı?
2 2230 Uzman Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 1.524 Makaleler 21 Çözümler 21 Beğeniler 1.722 6 Nisan 2024 #2 DefenderNinja dedi: Firefox fazla RAM tüketiyor, 6 GB RAM var ve bana yetmiyor. Edge kullanılır mı? Genişletmek için tıkla... Bazı eklentileri kapatabilirsiniz. Edge kullanılabilir.
DefenderNinja dedi: Firefox fazla RAM tüketiyor, 6 GB RAM var ve bana yetmiyor. Edge kullanılır mı? Genişletmek için tıkla... Bazı eklentileri kapatabilirsiniz. Edge kullanılabilir.
Çınar ÇİFTÇİ Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.280 Makaleler 3 Çözümler 34 Beğeniler 2.058 6 Nisan 2024 #3 DefenderNinja dedi: Firefox fazla RAM tüketiyor, 6 GB RAM var ve bana yetmiyor. Edge kullanılır mı? Genişletmek için tıkla... Edge kullanabilirsin. Firefox'un Gecko tabanının daha çok yol alması gerekli.
DefenderNinja dedi: Firefox fazla RAM tüketiyor, 6 GB RAM var ve bana yetmiyor. Edge kullanılır mı? Genişletmek için tıkla... Edge kullanabilirsin. Firefox'un Gecko tabanının daha çok yol alması gerekli.
2 29 Üstün Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 4.223 Makaleler 23 Çözümler 35 Beğeniler 5.953 6 Nisan 2024 #4 Çınar ÇİFTÇİ dedi: Edge kullanabilirsin. Firefox'un Gecko tabanının daha çok yol alması gerekli. Genişletmek için tıkla... Gecko ölecek. Servo aims to empower developers with a lightweight, high-performance alternative for embedding web technologies in applications. Servo is a web rendering engine written in Rust, with WebGL and WebGPU support, and adaptable to desktop, mobile, and embedded applications. servo.org
Çınar ÇİFTÇİ dedi: Edge kullanabilirsin. Firefox'un Gecko tabanının daha çok yol alması gerekli. Genişletmek için tıkla... Gecko ölecek. Servo aims to empower developers with a lightweight, high-performance alternative for embedding web technologies in applications. Servo is a web rendering engine written in Rust, with WebGL and WebGPU support, and adaptable to desktop, mobile, and embedded applications. servo.org
4 4615 Başarılı Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 1.290 Çözümler 6 Beğeniler 1.216 6 Nisan 2024 #5 29 dedi: Gecko ölecek. Servo aims to empower developers with a lightweight, high-performance alternative for embedding web technologies in applications. Servo is a web rendering engine written in Rust, with WebGL and WebGPU support, and adaptable to desktop, mobile, and embedded applications. servo.org Genişletmek için tıkla... 10 yıldır falan yok mu bu muhabbet ya? Hatta Mozilla projeyi devretmedi mi?
29 dedi: Gecko ölecek. Servo aims to empower developers with a lightweight, high-performance alternative for embedding web technologies in applications. Servo is a web rendering engine written in Rust, with WebGL and WebGPU support, and adaptable to desktop, mobile, and embedded applications. servo.org Genişletmek için tıkla... 10 yıldır falan yok mu bu muhabbet ya? Hatta Mozilla projeyi devretmedi mi?
2 29 Üstün Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 4.223 Makaleler 23 Çözümler 35 Beğeniler 5.953 6 Nisan 2024 #6 4615 dedi: 10 yıldır falan yok mu bu muhabbet ya? Hatta Mozilla projeyi devretmedi mi? Genişletmek için tıkla... Linux vakfına geçti evet fakat ciddiye alıyorlar gibi.
4615 dedi: 10 yıldır falan yok mu bu muhabbet ya? Hatta Mozilla projeyi devretmedi mi? Genişletmek için tıkla... Linux vakfına geçti evet fakat ciddiye alıyorlar gibi.