Kerim Demirkaynak Uzman Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 704 Çözümler 4 Beğeniler 615 Yer Düzce 2 Kasım 2024 #1 Uzun süre sonra Kiwi Browser'dan Firefox'a geçiş yaptım. Zaten manifest V2 kalkınca PC'de de geçmeyi düşünüyorum. Önereceğiniz eklentiler nelerdir?
Uzun süre sonra Kiwi Browser'dan Firefox'a geçiş yaptım. Zaten manifest V2 kalkınca PC'de de geçmeyi düşünüyorum. Önereceğiniz eklentiler nelerdir?
xapder 57 Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 844 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 817 2 Kasım 2024 #2 Kerim Demirkaynak dedi: Uzun süre sonra Kiwi Browser'dan Firefox'a geçiş yaptım. Zaten manifest V2 kalkınca PC'de de geçmeyi düşünüyorum. Önereceğiniz eklentiler nelerdir? Eki Görüntüle 95217 Genişletmek için tıkla... uBlock Origin, LocalCDN, FastForward
Kerim Demirkaynak dedi: Uzun süre sonra Kiwi Browser'dan Firefox'a geçiş yaptım. Zaten manifest V2 kalkınca PC'de de geçmeyi düşünüyorum. Önereceğiniz eklentiler nelerdir? Eki Görüntüle 95217 Genişletmek için tıkla... uBlock Origin, LocalCDN, FastForward
Peganeo 16 Yetkin İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 781 Çözümler 8 Beğeniler 829 Yer Malatya 2 Kasım 2024 #3 Aşağıdaki eklentileri kullanabilirsiniz. ClearURLs - Bu 🦊 Firefox (tr) uzantısını yükle Firefox için ClearURLs eklentisini indir. Removes tracking elements from URLs addons.mozilla.org Privacy Badger – Get this Extension for 🦊 Firefox (en-US) Download Privacy Badger for Firefox. Automatically learns to block invisible trackers. addons.mozilla.org WebRTC Leak Shield - Bu 🦊 Firefox (tr) uzantısını yükle Firefox için WebRTC Leak Shield eklentisini indir. Disable WebRTC and prevent IP leak. addons.mozilla.org
Aşağıdaki eklentileri kullanabilirsiniz. ClearURLs - Bu 🦊 Firefox (tr) uzantısını yükle Firefox için ClearURLs eklentisini indir. Removes tracking elements from URLs addons.mozilla.org Privacy Badger – Get this Extension for 🦊 Firefox (en-US) Download Privacy Badger for Firefox. Automatically learns to block invisible trackers. addons.mozilla.org WebRTC Leak Shield - Bu 🦊 Firefox (tr) uzantısını yükle Firefox için WebRTC Leak Shield eklentisini indir. Disable WebRTC and prevent IP leak. addons.mozilla.org