Firefox vs LibreWolf

Firefox mu LibreWolf mu?

• Oy verenlerin toplamı
    18

Max Caulfield

Üstün
Makaleler
15
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar. Bu iki tarayıcıdan hangisini tercih edersiniz?

Ben LibreWolf diyorum.

Uzun sure Linux'ta LibreWolf kullandim ve bir sure sonra rahatlik mi, gizlilik mi ikileminden ben rahatligi sectim. Bu yüzden Firefox, daha spesifik olmak gerekirse Zen derim. Hem Firefox, hem gunumuz internet aliskanliklarini kullanma ozellikleri sagliyor bence.

Zen browser ikisinden de güzel.

Neden bilmiyorum ama Firefox'tan bir türlü kopamıyorum. Kaynak tüketimi de dert değil benim için ama bir türlü vazgeçemiyorum. Şu an bilgisayarımda Firefox, Zen, Brave, Chrome ve LibreWolf yüklü ancak sadece Firefox kullanıyorum. Aslında bu durumdan hiç memnun değilim. Biraz değişiklik olsun diye başka tarayıcılar kullanmak istiyorum ama ayrılamıyorum nedense.

Bir tarayıcıdan beklediğiniz en önemli şey gizlilik ise bu konuda piyasadaki en iyi tarayıcı LibreWolf.

LibreWolf aslında Firefox'un tüm gizlilik ve güvenlik ayarlarının yapılmış halidir. Firefox'ta gizlilik ve güvenlik için belirli ayarları yapmak gerekiyor. LibreWolf hariç tüm popüler tarayıcılarda durum böyle. Fakat LibreWolf'ta ekstradan ayar yapmanıza gerek bile kalmıyor. Gizlilik ve güvenlik için kullanılabilecek en iyi tarayıcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…