Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sxinar

Üstün
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Merhaba,

Saf Firefox gayet güzel gözüktü gözüme kullanayım dedim sürekli alt kısayoluna basıyordum bu sorunu yaşayanlar (sorun değil belki ama beni huzursuz etti) eğer sizde kapatmak istiyorsanız öncelikle Firefox arama çubuğuba "about:config" adresine giderek "UI. Key. MenuAccessKeyFocuses" değerini istiyorsak "True" Kapatmak istiyorsak "False" yapıyoruz ve bu kadar.

Umarım işinize yarar.

Merhaba,

Saf Firefox gayet güzel gözüktü gözüme kullanayım dedim sürekli alt kısayoluna basıyordum bu sorunu yaşayanlar (sorun değil belki ama beni huzursuz etti) eğer sizde kapatmak istiyorsanız öncelikle Firefox arama çubuğuba "about:config" adresine giderek "UI. Key. MenuAccessKeyFocuses" değerini istiyorsak "True" Kapatmak istiyorsak "False" yapıyoruz ve bu kadar.

Umarım işinize yarar.
  • Firefox tarayıcısını açın.
  • Adres çubuğuna about:config yazın ve enter'a basın.
  • "Risk al, devam et" uyarısını gördüğünüzde "Kabul ediyorum" seçeneğine tıklayın.
  • Arama çubuğuna UI.key.menuAccessKeyFocuses yazın.
  • Varsayılan değeri True ise, bunu False olarak değiştirmek için iki kez tıklayın.
  • Değişikliği kaydedin ve Firefox'u yeniden başlatın.

Bu adımları izleyerek "Alt" kısayolunu kapatabilirsiniz.