Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

adagezer

Uzman
Yer
izmir
Firefox tarayıcıda bir konu hakkında arama yapıp sonuçlara bakarken bazı sitelere giriş uzun sürüyor. Sol altta "TLS el sıkışması" uyarısını görüyorum. Hatta beklemesi uzayıp siteye girmeyebiliyor, geri dönüp tekrar aynı line tıklayınca bu sefer hemen açılıyor. Bu TLS olayı yüzünden alıştığım sevdiğim tarayıcıyı bırakacağım. İnternette bir çözüm bulamadım.

Çözüm
Firefox ayarlarından DNS'i kapatın. Antivirüsünüz geçici olarak devre dışı bırakıp deneyin. Bunlar işe yaramaz ise arama çubuğuna about:config yazıp network.dns.disableIPv6 değerini bulun ve değeri true yapın.
Firefox ayarlarından DNS'i kapatın. Antivirüsünüz geçici olarak devre dışı bırakıp deneyin. Bunlar işe yaramaz ise arama çubuğuna about:config yazıp network.dns.disableIPv6 değerini bulun ve değeri true yapın.

Çözüm
Antivirus programı yok, diğer ayarlar işe yaradı zannediyorum. Bugün bir yavaşlık yaşamadım henüz, teşekkürler.