Firestorm ve MSI Afterburner farkı nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Xoulth
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 61

Xoulth

Uzman
Herkese selamlar,

Zotac RTX 5080 Solid Core OC modelini kullanıyorum. İlk kurulumda Firestorm programı kurulmuştu. Sanırım iki programı aynı anda yükleyince çakışmalar olabiliyormuş.

Firestorm ve Afterburner arasındaki farklar ne oluyor? Olası bir Afterburner’a geçiş için Firestorm’u nasıl kaldırmalıyım?

Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, birçok forumda okudum ancak genelde eski konularda kalmış.

@Yakuza hocam bu konuyu sizden iyi bilen birisi yok sanırım, yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleme:

Firestorm'da RGB aydınlatmasının rengini ve stilini ayarlayabiliyorsun. Afterburner'deki gibi hız indirme kaldırma fan ayarlama vesaire var ama eğri oluşturma gibi seçenekler yok. Fan profili konusunda çakışma yaşadığım için ben sildim. Afterburner'daki fan profilini kullanıyorum hepsi bir arada.

İki sorum olacaktı:
1. Silme işlemini nasıl yaptın? Kalıntı vs. kalmaması açısından soruyorum.
2. RGB profilini seçtikten sonra uygulamayı silince ekran kartının RGB’si bozuluyor mu?

İki sorum olacaktı:
1. Silme işlemini nasıl yaptın? Kalıntı vs. kalmaması açısından soruyorum.
2. RGB profilini seçtikten sonra uygulamayı silince ekran kartının RGB'si bozuluyor mu?

RGB test amaçlı değiştirdim sadece sonra stok bıraktım öyle, profil kaydediyor mu bilmiyorum sen bir deneme yap istersen. Programı da sıradan ekle/kaldır'dan sildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…