Fırındaki yağ lekeleri nasıl çıkarılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sıradan İnsan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 100
  • Etiketler Etiketler
    yağ

Sıradan İnsan

Becerikli
Arkadaşlar ben bugün fırını çıkardım. Önünü sildikten sonra yan taraflarında yağ lekeleri vardı. Cif yağ çözücüyü sıktım ve nemli bezle çıkarmaya çalıştım ama hiç çıkmadı. Bezle çıkarmaya çalışıyorum. Olmadı. Sonra internetten baktım karbonat, sirke, Arap sabunu ve suyu karıştırıp öyle siliniyormuş. Böyle çıkar mı? Tel vurmuyorum çünkü beyaz. İz kalmasın diye vurmuyorum.

Arkadaşlar ben bugün fırını çıkardım. Önünü sildikten sonra yan taraflarında yağ lekeleri vardı. Cif yağ çözücüyü sıktım ve nemli bezle çıkarmaya çalıştım ama hiç çıkmadı. Bezle çıkarmaya çalışıyorum. Olmadı. Sonra internetten baktım karbonat, sirke, Arap sabunu ve suyu karıştırıp öyle siliniyormuş. Böyle çıkar mı? Tel vurmuyorum çünkü beyaz. İz kalmasın diye vurmuyorum.
Arap sabununu pek bilmem ama karbonat ve sirkenin büyük faydaları olduğunu biliyorum. Karbonat, temizlikte etkili bir malzeme ve kötü kokuları gidermeye yardımcı oluyor. Sirke de doğal bir dezenfektandır ve kireç lekelerini temizlemede oldukça etkilidir. İkisini birlikte kullanmak, birçok yüzeyde temizlik sağlamak için harika bir yöntemdir.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt