Efruzbey Uzman Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 222 Çözümler 2 Beğeniler 17 4 Haziran 2024 #1 Fitbit model FB150, bu ürün ne işe yarıyor? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2024
Çözüm 7 7 7025 4 Haziran 2024 Fitbit Flex'teki aktivite verilerinin kablosuz olarak aktarılmasına ve aynı cihazın şarj olmasına olanak tanıyor.
Fitbit Flex'teki aktivite verilerinin kablosuz olarak aktarılmasına ve aynı cihazın şarj olmasına olanak tanıyor.
7 7025 Deneyimli Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 729 Makaleler 5 Çözümler 14 Beğeniler 1.230 4 Haziran 2024 #2 Fitbit Flex'teki aktivite verilerinin kablosuz olarak aktarılmasına ve aynı cihazın şarj olmasına olanak tanıyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Fitbit Flex'teki aktivite verilerinin kablosuz olarak aktarılmasına ve aynı cihazın şarj olmasına olanak tanıyor.
KS KS Efruzbey Uzman Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 222 Çözümler 2 Beğeniler 17 4 Haziran 2024 #3 7025 dedi: Fitbit Flex'teki aktivite verilerinin kablosuz olarak aktarılmasına ve aynı cihazın şarj olmasına olanak tanıyor. Genişletmek için tıkla... Bluetooth olarak kullanılıyor mu? Artı 0 Eksi
7025 dedi: Fitbit Flex'teki aktivite verilerinin kablosuz olarak aktarılmasına ve aynı cihazın şarj olmasına olanak tanıyor. Genişletmek için tıkla... Bluetooth olarak kullanılıyor mu?
7 7025 Deneyimli Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 729 Makaleler 5 Çözümler 14 Beğeniler 1.230 4 Haziran 2024 #4 Sorunuzu tam olarak kavrayamadım. Belirttiğim işlevleri zaten Bluetooth teknolojisi aracılığıyla yerine getiriyor. Artı 0 Eksi
Sorunuzu tam olarak kavrayamadım. Belirttiğim işlevleri zaten Bluetooth teknolojisi aracılığıyla yerine getiriyor.
KS KS Efruzbey Uzman Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 222 Çözümler 2 Beğeniler 17 4 Haziran 2024 #5 7025 dedi: Sorunuzu tam olarak kavrayamadım. Belirttiğim işlevleri zaten Bluetooth teknolojisi aracılığıyla yerine getiriyor. Genişletmek için tıkla... Bluetooth olmayan bir bilgisayara Bluetooth cihazları baglamak için kullanılabiliyor mu? Artı 0 Eksi
7025 dedi: Sorunuzu tam olarak kavrayamadım. Belirttiğim işlevleri zaten Bluetooth teknolojisi aracılığıyla yerine getiriyor. Genişletmek için tıkla... Bluetooth olmayan bir bilgisayara Bluetooth cihazları baglamak için kullanılabiliyor mu?
7 7025 Deneyimli Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 729 Makaleler 5 Çözümler 14 Beğeniler 1.230 4 Haziran 2024 #6 O konu hakkında bir bilgim yok, üzgünüm. Artı 0 Eksi
MechaAti Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 1.399 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 1.548 4 Haziran 2024 #7 Efruzbey dedi: Bluetooth olmayan bir bilgisayara Bluetooth cihazları baglamak için kullanılabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam internette okuduğum kadarıyla bu işi görmez, Fitbit cihazlar için tasarlanmış bir ürün. KLASİST Masaüstü Bilgisayar Bluetooth Aparatı - Fiyatı, Yorumları KLASİST Masaüstü Bilgisayar Bluetooth Aparatı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Şöyle bir ürün iş görür gibi duruyor. Artı 0 Eksi
Efruzbey dedi: Bluetooth olmayan bir bilgisayara Bluetooth cihazları baglamak için kullanılabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam internette okuduğum kadarıyla bu işi görmez, Fitbit cihazlar için tasarlanmış bir ürün. KLASİST Masaüstü Bilgisayar Bluetooth Aparatı - Fiyatı, Yorumları KLASİST Masaüstü Bilgisayar Bluetooth Aparatı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Şöyle bir ürün iş görür gibi duruyor.
KS KS Efruzbey Uzman Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 222 Çözümler 2 Beğeniler 17 4 Haziran 2024 #8 MechaAti dedi: Hocam internette okuduğum kadarıyla bu işi görmez, fitbit cihazlar için tasarlanmış bir ürün. KLASİST Masaüstü Bilgisayar Bluetooth Aparatı - Fiyatı, Yorumları KLASİST Masaüstü Bilgisayar Bluetooth Aparatı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Şöyle bir ürün iş görür gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Evde buldum ondan sordum. Artı 0 Eksi
MechaAti dedi: Hocam internette okuduğum kadarıyla bu işi görmez, fitbit cihazlar için tasarlanmış bir ürün. KLASİST Masaüstü Bilgisayar Bluetooth Aparatı - Fiyatı, Yorumları KLASİST Masaüstü Bilgisayar Bluetooth Aparatı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Şöyle bir ürün iş görür gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Evde buldum ondan sordum.
MechaAti Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 1.399 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 1.548 4 Haziran 2024 #9 Efruzbey dedi: Evde buldum ondan sordum. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi o görevi görmez. Artı 0 Eksi