Şehsuvar Kementoğlu

Başarılı

Dosya Ekleri

• jdfjd.webp
    jdfjd.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 162
Windows Defender zaten korsan oyunlara oldukça F/P sonuç veren bir antivirüs. VirusTotal dışında Hybrid-Analysis, FileScan.io sitelerine de upload edip raporu paylaşabilir misiniz?

Eğer gerçekten FitGirl'ün gerçek sitesinden (".site") indirdiyseniz @Xbox 360E hocamın dediği gibi, modifiye edildiği için bu kadar fazla pozitif sonuç alıyor motor taramalarında. Dediğim sitelere upload edip rapor oluşturursanız daha net bir bilgi elde ederiz.

Battlefield oyunlarını EA bir zaman sonra ucuz fiyattan satıyor. En az yaza kadar bekleyip öyle alın. Orijinal ve güvenli oynarsınız.

Yani online istesem verirdim problem yok da 6 saatlik hikâye için düşünmüyorum 60-70 dolar vermeyi, yaza kadar altı ay var:)

DRM'ı atlatmak için modifiye edilmiş dosya. Kendi sitesinde indirdiğinize eminseniz sıkıntı yok.

GoodbyeDPI da kullanıyorum hani başka host muhabbetleri vs. onunla bir ilgisi yok değil mi? Oyuna girebilmek için kapattım az önce mesela.

Ya virüstür en fazla en nihayetinde ne olur en kötü uğraştırır formatlarız diyorsun da trojanlar falan dosya, belge, şifre ele geçirme muhabbetlerinde olduğu için ondan tırsıyorum yoksa umurumda değil :D
Gerçek FitGirl sitesinde böyle bir sorun yaşama ihtimaliniz çok düşük. Güvenilir bir Torrent istemcisi kullan (qBittorrent), tarayıcında reklam engelleyici olsun; tamamdır. Zaten VirusTotal sonucuna baktığımız zaman fidye virüsü gibi bir sonuç göremiyoruz motor tarama sonuçlarında. Dedikleri şeyler de çok yüksek ihtimalle False-Positive.

Dediğim sitelere upload ederseniz false-positive olduğuna daha da emin olabiliriz.