FitGirl gerçekten güvenli mi?

herousta26 17

Uzman
Merhaba, çok konu açtım FitGirl ile alakalı ve en sonunda indirmeye karar verdim. Konuma mesaj atanların linkini attığı site ile (.site) Red Dead Redemption indirdim. FitGirl'den, bir gün sonra bilgisayar mavi ekran ile açıldı. Mavi ekran verdi. Sildim, ondan sonra virüs taraması vs. yaptırdım. (Mavi ekran FitGirl yüzünden mi emin değilim)

Orijinal sitesinden indirdiysen güvenilir. Yılların sitesi. Fakat repack ile uğraşmaya değmez, daha mantıklı alternatifler var.

Assassin's Creed Odyssey indirdim, indirmesi çok rahat ama kurması canımı çıkardı. Hele bir hata versin, kurulumda 110-120 GB'lık oyunu tekrardan kurmaya başlıyor. Riskini alacaksan güvenilir çakma Fitgirl sitesinden indirme, dikkat et.

Hocam o günden sonra zaten yemin ettim bir daha korsana bulaşmayacağım diye Antivirüs şart.

FitGirl'e ve güvenilir megathreadlerin linklerine kendimden daha çok güveniyorum.

(Şu ana kadar indirdiğim cracklerin fiyatı setupumu 4'e 5'e katlar bilgisayarı patlatsa dert değil.)

Güvenilir zamanında oradan indirirdim şimdi steamripden indriyorum kurulumsuz sadece dosyayı çıkartma var o kadar bilgi ve tanımayla Defender olmasa da olur parmaklarını her yere tıklama yeterli

BitDefender Antivirüs Free.
ESET Online Scanner.
Hitman Pro.
Norton Power Eraser.
İnceleme amaçlı process Explorer.
Kullanıyorum. 20'ye yakın kaçak oyunum var kolaysa gelsin virüs.

Hem SteamRIP hem de FitGirl kullanıyorum. Orijinal sitesi belli. İnternetim yavaş olduğu için genelde FitGirl. Full crack devam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…