DODI Repacks'ten ziyade güncel kalmak gibi bir isteğiniz varsa ElAmigos kullanmanızı öneririm. Çünkü o oyuna ait bir güncelleme yayınlanır yayınlanmaz sitesinde update'i paylaşıyor. Oyunu silip baştan kurmanıza gerek olmadan direkt güncellemeyi yapıyor. Güncelleme konusuda en basit repacker ElAmigos.
FitGirl, DODI, ElAmigos, CPG; bunlar güvenilirdir.
DODI Repacks'ten ziyade güncel kalmak gibi bir isteğiniz varsa ElAmigos kullanmanızı öneririm. Çünkü o oyuna ait bir güncelleme yayınlanır yayınlanmaz sitesinde update'i paylaşıyor. Oyunu silip baştan kurmanıza gerek olmadan direkt güncellemeyi yapıyor. Güncelleme konusuda en basit repacker ElAmigos.
Niyeyse o dediğiniz sitede aradığım oyunları tam olarak bulamıyorum bir türlü. Hatta geçen Modern Warfare (2019) indireyim dedim. 100 GB indi bi de. Sonrasında hata verdi ama oyun açılmadı.
@Silinen üye, garip. Ben geçen formattan sonra The Last of Us Part 2 indirdim ve sorunsuz çalışıyor. Bir şeyleri yanlış yapıyor olabilir misiniz? ElAmigos-Games diye bir site var oradan indirdiyseniz orası sahte. ".site" ile biten ElAmigos'un kendi sitesi. Bunun dışında tüm partları indirmemiş olabilirsiniz buna emin olmalısınız.
@Silinen üye, garip. Ben geçen formattan sonra The Last of Us Part 2 indirdim ve sorunsuz çalışıyor. Bir şeyleri yanlış yapıyor olabilir misiniz? ElAmigos-Games diye bir site var oradan indirdiyseniz orası sahte. ".site" ile biten ElAmigos'un kendi sitesi. Bunun dışında tüm partları indirmemiş olabilirsiniz buna emin olmalısınız.
@Silinen üye, maalesef ElAmigos yazınca en üstlerde o site çıkıyor ama sahte. Bunu ben de anlamadım. DODI ve FitGirl'de direkt doğru siteler üst sıralarda çıkarken ElAmigos'un gerçek sitesi arama sonuçlarında hiç çıkmıyor bile.
Yanılıyor olamam bu arada. Sürprizbozan içinde verdiğim site doğru sitesi. r/Piracy, r/PiratedGames ve r/Torrents subreddit'lerinde yayınlanan megathread'ler de bunu doğruluyor.
@Hermione Jean Granger, hocam sizce ne yapmalıyım bu konu hakkında? Oyunu indirdim ama setup'ı kurmadım. Sadece açmaya çalıştığımda ekrana error mesajı geldi, 2-3 kere denedim açılmayınca sildim. Bu arada torrent'den indirdim oradan virüs girme şansı var mıdır?