FitGirl Repacks neden kullanıcının işini zorlaştırıyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan No. 236
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 611
  • Etiketler Etiketler
    fitgirl neden
Makaleler
1
Düşük boyutlu oyunlarda sorun olmuyor fakat yüksek boyutlu oyunlarda haliyle indirecek dosya daha fazla oluyor bu yüzden tek tek tüm partları indirmemiz lazım ki bu çok uğraştırıcı bir şey neden tüm dosyaları tek bir ZIP içinde sunmuyorlar? Aslında sitede öyle bir seçenek var fakat onda da tek tek indirmek lazım tek ZIP halinde indirince çalışmıyor çünkü site sahibi de belirtmiş bunu. Tek çözüm Torrent kullanmak oluyor oda biliyorsunuz ki yapısı gereği fazla yavaş.

Düşük boyutlu oyunlarda sorun olmuyor fakat yüksek boyutlu oyunlarda haliyle indirecek dosya daha fazla oluyor bu yüzden tek tek tüm partları indirmemiz lazım ki bu çok uğraştırıcı bir şey neden tüm dosyaları tek bir ZIP içinde sunmuyorlar? Aslında sitede öyle bir seçenek var fakat onda da tek tek indirmek lazım tek ZIP halinde indirince çalışmıyor çünkü site sahibi de belirtmiş bunu. Tek çözüm Torrent kullanmak oluyor oda biliyorsunuz ki yapısı gereği fazla yavaş.
Torrent yavaş değil, oyun zevkiniz niş, torrent eğer yeterince seed varsa yeterince hızlı bi serverle aynı hızda iner.

dodi dene çok istiyorsan ama kimsenin niyeti iş zorlaştırmak değil. Ablam zaten ekonomik zorlukta.

Torrent yavaş değil, oyun zevkiniz niş, Torrent eğer yeterince seed varsa yeterince hızlı bir serverle aynı hızda iner.

Dodi dene çok istiyorsan ama kimsenin niyeti iş zorlaştırmak değil.

İndirdiğim oyun GTA 5, büyük ihtimalle sitede en çok rağbet gören oyunlardan biri seed ise yeterli zaten ama Steam hızında indiremiyor ki bu gayet normal bence.

Dodi dene çok istiyorsan ama kimsenin niyeti iş zorlaştırmak değil. Ablam zaten ekonomik zorlukta.

DODI saçma sapan programlar yüklettiriyor dosyaya erişmek için o yüzden uğraşmak istemedim.

İndirdiğim oyun GTA 5, büyük ihtimalle sitede en çok rağbet gören oyunlardan biri seed ise yeterli zaten ama Steam hızında indiremiyor ki bu gayet normal bence.
Steamle aynı hızda indirmesi gerekir. Official siteyi kullanıyorsunuz umarım.

DODI saçma sapan programlar yüklettiriyor dosyaya erişmek için o yüzden uğraşmak istemedim.
İlk defa senden duydum.

Steamle aynı hızda indirmesi gerekir. Official siteyi kullanıyorsunuz umarım.

Orijinal siteyi kullanıyorum indirme hızım bu şekil, normalde 4-5 hızında indirme yaparım.

1720279477443.webp

1720279514860.webp

Bu sitelerden çok daha iyi ve interneti tam hızda kullanabileceğin tek part kurulumsuz alternatif siteler var, söylememde sakınca olur muhtemelen. Bilindik Reddit'lerin Megathread'larına göz atın.

Biraz araştırdım ve çok güzel bir site buldum hocam teşekkürler.

Geri
Yukarı Alt