Çözüldü FiveM 'Exception, unhandled' hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sukru

Başarılı
Merhaba başlıkta da belirttiğim üzere FiveM'de Cops and Robbers V sunucusuna girmeye çalıştığımda sunucunun yüklenme ekranında aniden oyundan atıyor ve oyun aşağıdaki fotoğrafta yer alan hatayı veriyor. Daha birkaç saat önce hiçbir sıkıntı olmadan rahat bir şekilde oyunu oynayabiliyordum ama şimdi böyle bir hata vermeye başladı bu sorunu nasıl çözebilirim? Bu arada GTA 5'i Epic Games üzerinden oynuyorum.

Kod:
An unhandled exception (of type Botan :: Invalid_Key_Length) caused FiveM to stop working.
A crash report is being uploaded to the FiveM developers.
Stack trace:
KERNELBASE.dll!RaiseException (0x69)
VCRUNTIME 140.dll !_ CxxThrowException (0x8f) (throw.cpp:74)
adhesive.dll+9A9CB5
adhesive.dll+E5F992
KERNEL32.DLL!BaseThreadlnitThunk (0x13)
ntdll.dll!RtlUserThreadStart (0x20)

Dosya Ekleri

• 2024-03-28 18_40_53-FiveM.webp
    24 KB · Görüntüleme: 187
Çözüm
Invalid_Key_Length hatasını FiveM'de alan ilk kişisin gibi. Epey bir konuyu gezmeme rağmen net cevap alamadım açıkçası. Bağlandığın sunucu kaynaklı olabilir mi?

Sunucu kaynaklı olduğunu bende düşünüyordum fakat arkadaşım az önce oyuna girip oynayabilmişti. Biraz önce nebi'nin verdiği linklerdeki dosyaları indirip tekrar denedim fakat yine olmadı. Birazdan modemi resetleyip tekrar deneyip sonuçları buraya yazacağım.

Tekrardan merhaba. Modemi resetledim ve oyuna girmeyi denedim yine olmadı. En sonunda FiveM'i tüm klasörleriyle birlikte tamamen sildim ardından da tekrardan yükledim ve sorun çözüldü. Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler.
Sunucu kaynaklı hata olması muhtemel. Botan dökümantasyonlarında alınan/gönderilen TLS/AES keylerinin uyuşmazlığında, bozuk olmasında bu Exceptionun gönderildiği belirtilmiş.

Siz yine kendi tarafınızdakı hata olma şansını kaldırmak için DNS adresinizi değişip öyle deneyin ve modemi resetleyip öyle girmeye çalışın.

Son düzenleme:
Invalid_Key_Length hatasını FiveM'de alan ilk kişisin gibi. Epey bir konuyu gezmeme rağmen net cevap alamadım açıkçası. Bağlandığın sunucu kaynaklı olabilir mi?

Sunucu kaynaklı olduğunu bende düşünüyordum fakat arkadaşım az önce oyuna girip oynayabilmişti. Biraz önce nebi'nin verdiği linklerdeki dosyaları indirip tekrar denedim fakat yine olmadı. Birazdan modemi resetleyip tekrar deneyip sonuçları buraya yazacağım.

Tekrardan merhaba. Modemi resetledim ve oyuna girmeyi denedim yine olmadı. En sonunda FiveM'i tüm klasörleriyle birlikte tamamen sildim ardından da tekrardan yükledim ve sorun çözüldü. Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…