nastuec Uzman Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 227 Beğeniler 173 7 Haziran 2024 #1 GTA 5'in standart ayarları ile FiveM oynuyorum fakat bu sıkıcı olmaya başladı güvenli bir şekilde nereden FiveM pack indirebilirim?
GTA 5'in standart ayarları ile FiveM oynuyorum fakat bu sıkıcı olmaya başladı güvenli bir şekilde nereden FiveM pack indirebilirim?
Llama Üstün Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 694 Çözümler 7 Beğeniler 689 7 Haziran 2024 #2 Discord üzerinde "Roleplay Grafik Paketi" adı altında bir sunucu var. Gayet güzel paketler var. İnceleyebilirsiniz.
Discord üzerinde "Roleplay Grafik Paketi" adı altında bir sunucu var. Gayet güzel paketler var. İnceleyebilirsiniz.
KS KS nastuec Uzman Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 227 Beğeniler 173 7 Haziran 2024 #3 Llama dedi: Discord üzerinde "roleplay grafik paketi" adı altında bir sunucu var. Gayet güzel paketler var. İnceleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Virüs?
Llama dedi: Discord üzerinde "roleplay grafik paketi" adı altında bir sunucu var. Gayet güzel paketler var. İnceleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Virüs?
Llama Üstün Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 694 Çözümler 7 Beğeniler 689 8 Haziran 2024 #4 nastuec dedi: Virüs? Genişletmek için tıkla... Şimdiye kadar buradan bir çok paket kullandım virüs yemedim. Ama yine de indirirken dikkatli olmak lazım.
nastuec dedi: Virüs? Genişletmek için tıkla... Şimdiye kadar buradan bir çok paket kullandım virüs yemedim. Ama yine de indirirken dikkatli olmak lazım.