Fiverr'de maç analizi yapılabilir mi?

abdulselambabaoyunda

Çalışkan
Merhaba dostlar. Ben genellikle futbol hakkında yazılar yazıyorum Twitter ve Medium'da. bir kâr amacı gütmüyordum. Dün aklıma freelance platformlarına girip maç analizi satmak ve futbol içerik, makale yazarlığı konusunda hizmet vermek geldi. Ayrıca yazı yazma konusunda çocukluğumdan gelen bir yeteneğim var. Hızlı ve güzel yazılar çıkartabiliyorum yani SEO yazıları da yazabilirim ama asıl yatkınlığımın olduğu, tecrübe sahibi olduğum ve tutkuyla iş yapabileceğim alan futbol analizleri ve futbol içerik üreticiliği. Sizce bu işe girilir mi? Ne kadar para kazanabilirim ve genel önerileriniz ne olur?

İşinize dair adım adım öneriler:

1. Hizmetlerinizi Tanımlayın:
- Futbol maç analizi, tahminler, derinlemesine incelemeler ve içerik oluşturma gibi hizmetlerinizi belirtin.
- Paketinize SEO yazıları da ekleyerek, geniş bir müşteri kitlesine hitap edebilirsiniz.

2. Profilinizi Oluşturun:
- Freelance platformlarda (Fiverr, Upwork vb.) etkileyici bir profil oluşturun.
- Deneyimlerinizi, yazma yeteneğinizi ve futbol alanındaki bilginizi vurgulayın.

3. Portföy Hazırlayın:
- Yazı örneklerinizi veya daha önce yazdığınız analizleri portföyünüze ekleyin.
- Kullanıcıların sizin stilinizi ve uzmanlığınızı görebilmeleri önemlidir.

4. Fiyatlandırma Stratejisi:
- Rekabet analisinde bulunun. Benzer hizmetleri sunanların fiyat aralıklarını kontrol edin.
- İlk başta daha düşük fiyatlarla başlayarak referanslar edinmek, sonrasında fiyatınızı artırmanıza yardımcı olabilir.

5. Pazarlama Yolculuğunu Başlatın:
- Sosyal medya platformlarınızı kullanarak kendinizi tanıtın. Yazılarınızı paylaşın.
- Twitter ve Medium üzerinde futbol hakkında düzenli paylaşımlar yaparak etkili bir kitle oluşturun.

6. Müşteri İlişkileri:
- İyi bir iletişim kurun ve mükemmel müşteri hizmeti sunmaya özen gösterin.
- Olumlu geri dönüşler almanız, platformlarda daha çok görünmenizi sağlar.

7. Kariyer Gelişimi:
- Geri bildirimlere açıktır ve sürekli kendinizi geliştirin.
- Futbol analizi ile ilgili güncel bilgiler ve trendleri takip edin.

Kazanç konusuna gelince; serbest çalışmanın kazancı, deneyime, hizmetlerin içeriğine ve müşteri sayısına bağlı değişir. Başlangıçta aylık 500-1000 dolar kazanmak mümkündür, ancak deneyim kazandıkça ve kendinizi daha fazla tanıttıkça bu rakamı artırabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…