serbest

Yetkin
Makaleler
1
2 gün önce aldığım üründe şu an güzel bir indirim var. Hatırladığım kadarıyla fiyat düşünce farkı iade ediyorlardı. Hala geçerli mi? Daha kargo da gelmedi.

2 gün önce aldığım üründe şu an güzel bir indirim var. Hatırladığım kadarıyla fiyat düşünce farkı iade ediyorlardı. Hala geçerli mi? Daha kargo da gelmedi.
Hepsiburada kupon olarak veriyor, Amazonda büyük ihtimalle öyle yapar para iadesi olacağını sanmıyorum. Hiçbiri yatkın değil böyle bir şeye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle bir bilgi mevcut:

1761833356155.webp

Müşteri hizmetleriyle görüşün kupon verirler muhtemelen. Daha önce 1-2 kez aramıştım direkt hediye bakiyesi olarak hesabıma yüklemişlerdi. Bazen de otomatik aradaki farkı hediye olarak gönderiyorlar.

28 Ekim'de aldım😔

Müşteri hizmetleriyle görüşün kupon verirler muhtemelen. Daha önce 1-2 kez aramıştım direkt hediye bakiyesi olarak hesabıma yüklemişlerdi. Bazen de otomatik aradaki farkı hediye olarak gönderiyorlar.

Yazdım. Temsilciye Bekliyorum.🙏

Temsilcinin dediği, iade edin ve tekrar satın alın. Kalkmış.

Son düzenleme:
Tüketicilerin algısını bu şekilde bozdular. İnsanlar bir ürün alırken geçmiş fiyatlarına bakmaya başladı borsada hisse senedi alır gibi ürün almaya çalışır hale geldik. Acana düşer mi çıkar mı?