Detaylar
Kim cevapladı?Hepsiburada kupon olarak veriyor, Amazonda büyük ihtimalle öyle yapar para iadesi olacağını sanmıyorum. Hiçbiri yatkın değil böyle bir şeye.2 gün önce aldığım üründe şu an güzel bir indirim var. Hatırladığım kadarıyla fiyat düşünce farkı iade ediyorlardı. Hala geçerli mi? Daha kargo da gelmedi.
Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle bir bilgi mevcut:
ExellionTR
Başarılı
Müşteri hizmetleriyle görüşün kupon verirler muhtemelen. Daha önce 1-2 kez aramıştım direkt hediye bakiyesi olarak hesabıma yüklemişlerdi. Bazen de otomatik aradaki farkı hediye olarak gönderiyorlar.
28 Ekim'de aldım
Müşteri hizmetleriyle görüşün kupon verirler muhtemelen. Daha önce 1-2 kez aramıştım direkt hediye bakiyesi olarak hesabıma yüklemişlerdi. Bazen de otomatik aradaki farkı hediye olarak gönderiyorlar.
Yazdım. Temsilciye Bekliyorum.
Temsilcinin dediği, iade edin ve tekrar satın alın. Kalkmış.
Son düzenleme:
Tolere
Uzman
Tüketicilerin algısını bu şekilde bozdular. İnsanlar bir ürün alırken geçmiş fiyatlarına bakmaya başladı borsada hisse senedi alır gibi ürün almaya çalışır hale geldik. Acana düşer mi çıkar mı?2 gün önce aldığım üründe şu an güzel bir indirim var. Hatırladığım kadarıyla fiyat düşünce farkı iade ediyorlardı. Hala geçerli mi? Daha kargo da gelmedi.
Yeni konular
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-