Fiyat performans tarife tavsiyesi

senuzulme

Üstün
Yer
İstanbul
Arkadaşlar, yeni telefonuma farklı bir hat almak istiyorum. Hat, operatörden operatöre fark ediyor mu bilmiyorum; ancak F/P bir hat ve tarife arıyorum. Şu an halihazırda kampanyası olan bir operatör biliyor musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, yeni telefonuma farklı bir hat almak istiyorum. Hat, operatörden operatöre fark ediyor mu bilmiyorum; ancak F/P bir hat ve tarife arıyorum. Şu an halihazırda kampanyası olan bir operatör biliyor musunuz?
Direkt sıfır hatlarda da normalde tercih etmem ama Vodafone en iyisi gibi duruyor :/
Ama eski bir hattınız var ise kampanyadan ziyade, her sene operatör değiştirmek en mantıklısı. Ben 1998'den beri Turkcell kullanıyordum ama 2 sene önce artan fiyatlardan bunalıp firma değiştirdim. 800 TL'den 300 TL'ye düşürttüm ve her sene operatör değiştirerek ücreti en düşükte tutmaya çalışıyorum.

Operatörler nedense eski kullanıcıları kendilerinde kalması için iyi kampanyalar yapmaktansa, yerine fiyatı yükseltip, operatör değiştirmeye yöneltiyor saçma şekilde.

Eski telefonum zaten Turkcell, 15 GB pakete 320 TL ödüyorum. Fakat dediğim gibi yeni telefonuma ikinci ayrı bir hat almak istiyorum.

Eski telefonum zaten Turkcell, 15 GB pakete 320 TL ödüyorum. Fakat dediğim gibi yeni telefonuma ikinci ayrı bir hat almak istiyorum.

İnternetten kampanya kovalamaktan ziyade, çünkü çoğu kişiye aynı sunuluyor bence dükkandan gidip yüz yüze sorgulamak daha karlı, çünkü dükkânlarda bir tık daha uyguna gelebiliyor bazen, farklı özel kampanyalar olabilir. Yakınınızda var ise 2 büyük operatörün dükkânına gidip sorgulamak iyi olabilir.

Hatta 2. bir hat için extra bir kampanya bile çıkarabilirler Turkcell de.

Ben de Vodafone'dayım, eskiden Turkcell'den geçmiştim, numaramı aktardım ucuz diye. Şimdi kol gibi fiyat kesiyorlar, 540 TL gözüküyor ama 650 TL alıyorlar. Başka operatöre geçeceğim, çok ucuz, uygun bir şey arıyorum, numaram sabit kalmalı ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…