Fiyatının karşılığını verecek kablosuz gamepad önerisi

Ciddi bir bütçe sınırım yok fakat çok da fazla para harcamak istemiyorum. 8 yıldır kullandığım F710'un emeklilik vakti geldiği için yeni kablosuz gamepad arıyorum. Öneriler için teşekkürler.

Ciddi bir bütçe sınırım yok fakat çok da fazla para harcamak istemiyorum. 8 yıldır kullandığım F710'un emeklilik vakti geldiği için yeni kablosuz gamepad arıyorum. Öneriler için teşekkürler.
Hocam vallahi her bütçeye fiyatının hakkını verecek kol öneririm, en azından ne kadar harcamak istediğinizi belirtirseniz yazabilirim birkaç model

Sakın ama sakın orijinal Xbox'ın veya PS5 kollarını almayın çok dandik oluyolar yan üreticilerinkini alın MSI Razer gibi MSI ucuz Razer 5 binlerdeydi diye hatırlıyorum.

Bütçe 5K civarına denk geliyorsa Gulikit Kinkong3 Max gayet iyi bir ürün.

Flydigi fiyatı hem tasarım olmasından, hem de özelliklerden dolayı abartılı. Düz versiyonu 9K buluyor. Sadece örnek amaçlı attım. CoD vb. oynayanlar genelde bu kontrolcüleri alıyorlar. Ben çok fazla CoD oynuyorum ve uzun ömürlü olsun diyorsanız bu da düşünebilir.

Onun dışında hikayeli oyunlar oynuyorum bu kadar abartıya gerek yok diyorsanız da şu ürünlere bakılabilir.

Burada spesifik 1-2 marka önerileri genelde dönüyor. Bence en ideali yabancı YT incelemeleri, Neowin gamepad incelemeleri vb. detaylı inceleyip size uygun olanı almak. Sitede incelemeleri bulmak bir tık yorabilir veya yerelde satılan ürünlerin incelemelerini bulamayabilirsiniz. Ama detaylı incelediklerini söyleyebilirim. Fiyat arttıkça da genel olarak kaliteye ek olarak değiştirilebilir ürünler artıyor. Aynı mekanik klavyelerdeki gibi.

Gamesir cyclone 2 3000 tl civarına alınabilecek en iyi kol, bana sorarsanız kk3 max yerine tercih edilebilir bir kol
Flydigi vader 4 pro fiyat bandındaki en iyi kol aynı şekilde 7k civarı bir fiyata geliyor
Daha ucuz kollar arasında 2500 civarına gamesir super nova önerebilirim biraz daha üstüne easysmx x10 veya bulabilirseniz x20 de çok güzel kollardır
Aliexpress ten alırım derseniz pxn p5(1800-2000 tl arası) ve flydigi direwolf 3(2200-2300 civarı) fiyatının en iyi kollarıdır
1500-2000 arasında ise easysmx x15, 8bitdo ultimate 2c, machenike g1 pro önerilebilir

Pc için asla alınmayacak kollar ise xbox 9. nesil, ps5 dualsense, monster pusat clutch, özellikle 1500 tl civarına alacaksanız ve ps tarzı kol zorunluluk değise sizin için f710 alınmaması gereken kollardır.

Xbox için veya tetkiklerde de titreşim motoru olsun diyerek alacaksanız da xbox lisanslı kolları öneririm gene, xbox kolunu değil. Mesela gamesir kaleid, 8bitdo ultimate(yakında ultimate 2 geliyor)

Apex 4 ise kol piyasasının en üst ürünüdür bunu da demeden geçmeyeyim

Manba one gelmiş bu arada amazona, 4000 tl o da çok güzel kol öneririm

Son düzenleme:
Hocam vallahi her bütçeye fiyatının hakkını verecek kol öneririm, en azından ne kadar harcamak istediğinizi belirtirseniz yazabilirim birkaç model
Doğru diyorsunuz hocam hata olmuş en azından yaklaşık bi bütçe vermek gerekirdi herkes çok high end kollar önermiş. Ben rekabetçi kullanmadığım için 1500-2500 civarına bakıyordum ama çok çok iyiyse üstüne çıkarım diye düşündüğüm için öyle yazmıştım. Orijinal posta da editlemeye çalışacaktım ama konuyu editleyemiyoruz galiba. Sade sevdiğim için 8bitdo Ultimate 2c tarz olarak hoşuma gitmişti aslında da renklerine çok takıldım. Pastel renkler kötü duruyor bence. Lacivertini beğendim onun da gizala'da stoğu bitmiş.
Gamesir Cyclone 2. Özel değilse F710'un emeklilik vakti neden
Eskidi ya, ara sıra sinyali kesiliyor bir de sol analoğu takılı kalıyor onun dışında kullanılır halde ama değiştirmek istiyorum artık. 2010 çıkışlı model sonuçta.

Yurt içi mi düşünüyorsunuz yoksa yurt dışı da olur mu

Eğer aliexpressten alabilirseniz flydigi direwolf 3 alabilirsiniz bence, incelemelerine bakarak beğeneceğinizi düşünüyorum

Gamesir Cyclone 2 Modelini alabilirsiniz hocam o zaman gizala'da stoğu mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…