Fiyatının karşılığını verecek kablosuz gamepad önerisi

Yurt içi tercihim olur.
Alabilirseniz gamesir cyclone 2 fiyatının hakkını kesinlikle veren bir kol. Hatta bence fiyat bandının üstünde bir performans sergiliyor. Eğer alamam derseniz gamesir super nova da üzmez ama benim tercihim kesinlikle alabilirseniz cyclone 2den yana olur

Hocamın dediği gibi Cyclone 2'de yer alan sarj standı olsun, gecikme süresi olsun, aşırı iyi bir kol beklentimden baya iyi çıktı.

Hocam yabancı bir videoda siyahını gördüm, TR'de arıyorum bayadır hala bulamadım. Siyahı TR'de satılmıyor mu? Bir de sizce kolu çok sık kullanmayan biri için Ultimate 2C ile arasındaki fiyat farkına değer mi?

Siyahı gizala'da stokta kalmamıştı sanırsam. Beyazı da hoş duruyor.

Siyahı trde yok malesef. Ben kendim alırken bir kere alayım tam olsun diyerek almıştım ama size kalıyor. Eğer maddi olarak zorlayacaksa veya o kadar vermek istemezseniz 8bitdo 2c de alabilirsiniz o da uzun ömürlü bir kol

Hocam valla Cyclone 2 inanılmaz iyi görünüyor ben de bir an heveslendim ama gerçekçi olmak gerekirse 3k'lık kolun hakkını verecek kadar sık kullanacağımı düşünmüyorum rekabetçi oyunları zaten klavye mouse oynuyorum o yüzden F710'un güncel fiyatından çok da yukarı çıkmak istemediğime karar verdim. F710'dan geçtiğim için ne alsam upgrade olur yüksek ihtimal o yüzden 2c'ye daha yakınım gibi. Bir de gizala'da lacivertinin stoğu yenilenirse kesin 2c alırım gibi duruyor. Yine de fikir için teşekkürler.

Rica ederim, 8bitdo 2c de yeterli olacaktır zaten normal bir kullanıcıya. Hayırlı olsun şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…